نانواها کرونا نمی‌گیرند؟

حتی یک نانوا در تهران کرونا نگرفته است

نانواها کرونا نمی‌گیرند؟

به گزارش گلونی رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفته: «تاکنون هیچ آماری مربوط به ابتلا یا مرگ و میر نانواها بر اثر کرونا نداشته‌ایم.

گرمای بالای ۶۰ درجه پاشنه آشیل بیماری کروناست.

یعنی از زمان تهیه خمیر و چانه نان تا قرار گرفتن در تنوری با دمای حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ درجه امکان بقای این ویروس وجود ندارد».

حالا که به میمنت و مبارکی رئیس محترم اتحادیه نانوایان پاشنه آشیل کرونا را پیدا کرده، وقت آن است که با شعار هر خانه یک تنور نانوایی، به جنگ با جرثومه کووید۱۹ رفته.

و چشمان هیزش را که چون اسفندیار دمار از روزگار مردم درآورده، از حدقه دربیاوریم.

احتمالا در فراهم کردن دمای ۶۰ درجه به مشکل نخوریم.

اما بعید می‌دانم اگر نانوا نباشیم، دمای ۳۰۰ تا ۴۰۰ درجه‌ای را که فرموده‌اند، جزغاله‌مان نکند.

چه بسا همین دما زودتر از کرونا، مجوز رفتنمان به دیار باقی را امضا کند.

اگر نانواها مقابل تنور نان ماشینی و سنگک و بربری از کرونا محفوظ مانده‌اند لابد کارگران ذوب آهن و ریخته‌گری و آهنگران هم نسبت به کرونا دو برابر ایمنی دارند.

به نظرم به جای خرید و ساختن و هشتگ زدن درباره واکسن، مقادیری از پلاسمای حرارت‌دیده همین بزگواران را به مردم تزریق کنیم.

باشد که کرونا دمش را روی کولش بگذارد، تاج و تختش را واگذار کند و برود پی کارش.

نانواها کرونا نمی‌گیرند؟

هرجور حساب کنیم این خبر سوراخ‌های متعددی دارد.

کاری نداریم که یک رئیس اتحادیه نانوایان با چه ادله علمی چنین ادعایی کرده است.

اما بد نیست یک لحظه فکر کنند.

اینکه تاکنون هیچ آماری از ابتلا یا مرگ نانوایان براثر کرونا نداشته‌ایم، شاید فقط به همین دلیل ساده باشد که اصلا آمار نگرفته‌اند!

شاید نانوایی‌ها به نوعی ایمنی جهش‌یافته دست‌پیدا کرده، که مردم عادی از آن بی‌بهره‌اند.

شاید…

شاید شما نانوا باشید و کرونا برای شما هم اتفاق بیفتد.

پایان پیام

نویسنده: آرزو قدوسی

کد خبر : 198442 ساعت خبر : 7:34 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=198442
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات