آش آو تفتاله خوزستان غذای محلی بختیاری ها
آش آو تفتاله خوزستان غذای محلی بختیاری ها
به گزارش گلونی آش آو تفتاله خوزستان غذای محلی بختیاریها است. این آش بسیار لذیذ بوده و طعمی بسیار خوشمزه دارد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش مقوی و پرخاصیت آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش آو تفتاله
- تفتاله (برگه زردآلو): ۲۵۰ گرم
- آب: به مقدار لازم
- رب انار یا ترشی انار: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- آرد: ۱ و نصف قاشق غذاخوری
- پودر مغز گردو
- تره کوهی: به مقدار دلخواه
- روغن: به میزان لازم
مراحل تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است برگهای زردآلو را جمعآوری کرده خیلی خوب شسته و کاملاً تمیز کنید.
سپس درون قابلمهای برگها را قرار دهید و به میزان لازم روی آنها آب بریزید.
سپس قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته و اجازه دهید برگ زردآلو به مدت ۱۵ دقیقه پخته شوند و حسابی نرم شوند.
حال زمانی که برگ زردآلوها پخته شدند برگها را از قابلمه جدا کرده و آب زردآلو را درون قابلمه نگهداری کنید.
حال زردآلوها را درون ظرف دیگری همراه با گوشتکوب، له کنید.
وقتی زردآلوها له شدن آنها را به درون قابلمه اضافه کرده و آب زردآلو را به آن اضافه کنید.
به یاد داشته باشید اگر آب زردآلو ها کم بود میتوانید به آن آب اضافه کنیم.
در همین حین درون ظرفی آرد و زردچوبه را هم بزنید سپس آن را درون قابلمه اضافه کنید.
رب انار را به مواد اضافه کرده و پودر گردو را هم به آن اضافه کنید و بعد حرارت را کم کرده تا آشتان به غلظت مناسب برسد.
در مرحله آخر درون تابهای مقداری کمی روغن ریخته و زمانیکه روغن داغ شد تره کوهی را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت داده شود.
حال زمانی که آش شما پخته شد میتوانید شعلع گاز را خاموش کرده و تره را به آن اضافه کنید.
اکنون آش شما آماده سرو شدن است.
نوش جانتان
پایان پیام
نویسده: محمد شهبازی
کد خبر : 213243 ساعت خبر : 2:35 ب.ظ