بازگشت سریالیست به آنتن شبکه یک

بازگشت سریالیست به آنتن شبکه یک

بازگشت سریالیست به آنتن شبکه یک

در قسمت امشب «سریالیست» که پس از وقفه‌ای یک ماهه روی آنتن می‌رود، پدرام کریمی میزبان کارگردان و بازیگر سریال «موج اول» است.

به گزارش گلونی محسن قصابیان بازیگر و سیدسجاد حسینی کارگردان این سریال مهمانان اولین بخش از برنامه هستند و سعید کمانی تهیه‌کننده نیز به صورت تلفنی با کریمی گفتگو می‌کند.

در بخش نوستالژی جمشید گرگین بازیگر پیشکسوت مهمان برنامه است و از آثار خاطره‌انگیزی می‌گوید که در آنها به ایفای نقش پرداخته است.

پرونده این هفته به سریال‌های استانی اختصاص دارد و یزدان فتوحی است در گفتگو با کریمی به آثار ماندگاری می‌پردازد که در سیمای استان‌ها تولید شده است.

«سریالیست» به تهیه‌کنندگی محمد باریکانی و مجتبی فرجی و با اجرای پدرام کریمی کاری است از گروه تاریخ، فرهنگ و هنر شبکه یک که پنجشنبه‌ها ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک پخش می‌شود.

بازگشت سریالیست به آنتن

نماشای گلونی را دنبال کنید

گفتنی است فصل قبلی این برنامه در شب‌های نوروز ۱۴۰۰ از شبکه یک پخش شد و طی آن، بهترین سریال سال ۹۹ با استقبال و مشارکت بسیار خوب مخاطبان و دریافت حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار رای و نظر از سوی مردم، معرفی شد.

به دلیل استقبال مخاطبان و سریال‌سازان تلویزیون، با تصمیم شبکه قرار بر این شد که برنامه «سریالیست» به صورت هفتگی ادامه داشته باشد و این‌بار به تولیدات ۱۴۰۰ سیما در حوزه سریال بپردازد.

همچنین به جز بخش گفتگوی اصلی برنامه، «سریالیست» آیتم‌های دیگری با موضوعات مختلف همچون خاطره بازی دارد و شخصیت‌های سریال‌های نوستالژیک مردم به برنامه می‌آیند و فضای ویژه‌ای با آنها رقم خواهد خورد.

بررسی هفتگی یک پرونده در آیتمی با اجرای یکی از بازیگران سینما و تلویزیون از دیگر بخش‌های این برنامه است.

«سریالیست» با دکوری کاملا جدید در فضایی نو تولید می‌شود و تنی چند از بازیگران و کمدین‌ها هم در این سری آیتم اجرا می‌کنند.

پایان پیام

خرید برنج ایرانی از سایت‌های معتبر با کد تخفیف گلونی
کلیک کنید

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید