چگونه اکانت اینستاگرام خود را حذف کنیم؟

چگونه اکانت اینستاگرام خود را حذف کنیم؟

به گزارش پایگاه خبری گلونی زمانی که دیگر از فعالیت در محیط اینستاگرام خسته شده‌اید و یا بنا به دلایلی امنیتی بخواهید اکانت اینستاگرام تان را حذف کنید تنها با چند کلیک ساده می‌توانید این کار را انجام دهید.

آموزش تصویری حذف اکانت اینستاگرام

زمانی که دیگر از فعالیت در محیط اینستاگرام خسته شده‌اید و یا بنا به دلایلی ازجمله ترس از انتشار تصاویر و یا حفظ حریم خصوصی خود بخواهید اکانت اینستاگرام را حذف کنید تنها یا چند کلیک ساده‌ای که آموزش خواهیم داد می‌توانید این کار را انجام دهید. اکانت اینستاگرام
پیش از اقدام به حذف اکانت دو نکته را در نظر داشته باشید:

– با حذف اکانت تمامی تصاویر، ویدئوها، کامنت ها، لایک ها، دوستان، دنبال کنندگان و دیگر اطلاعات شما در این سرویس برای همیشه از بین خواهد رفت و اینستاگرام قادر به بازگرداندن آن‌ها نخواهد بود.

– پس از حذف اکانت دیگر نه شما و نه هیچ کس دیگری قادر به ساخت اکانتی با همان نام کاربری نخواهد بود.

چگونه اکانت اینستاگرام خود را حذف کنیم؟

مرحله اول: ورود به حساب کاربری اینستاگرام

 پاک کردن اکانت اینستاگرام
حساب کاربری اینستاگرام
به وب سایت اینستاگرام مراجعه کرده و بر روی Log in کلیک کنید. حالا می توانید با تایپ کردن نام کاربری و رمز عبورتان Log in کرده و یا با کلیک بر روی Forgot password? در صورت فراموشی رمزتان آن را بازیابی کنید.

مرحله دوم :دسترسی به تنظیمات پروفایل

تنظیمات اینستاگرام
 نحوه حذف اکانت اینستاگرام 
با کلیک بر روی نام کاربری یا تصویر نمایه خود در گوشه بالای سمت راست از فید صفحه اصلی گزینه ویرایش مشخصات (Edit Profile) را ازمنوی کشویی انتخاب کنید .

مرحله سوم :حساب خود را حذف کنید

حذف اکانت اینستاگرام
حذف حساب اینستاگرام
با کلیک بر روی دکمه آبی “I’d like to delete my account”  من می‌خواهم حساب کاربریم را حذف کنم. و دادن رمز به دکمه قرمزی خواهید رسید که با کلیک بر روی آن  و تأیید آن برای همیشه حساب اینستاگرامتان حذف خواهد شد.در این قسمت می‌توانید به اینستاگرام دلیل حذف اکانتتان را بگویید و این سرویس سعی می‌کند با ارائه راهکارهای احتمالی شما را از این کار منصرف کند! به هر حال با تایپ مجدد رمزعبور و کلیک روی دکمه قرمز رنگ اکانت شما برای همیشه حذف خواهد شد.

پایان پیام
اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی

بعد از پاک کردن اکانت میشه دوباره اونو برگردوند.

به بالا بروید