طعم و رنگ غذاهای رشت در نمایشگاه گردشگری

طعم و رنگ غذاهای رشت در نمایشگاه گردشگری

یک کارشناس خوراک و فعال گردشگری غذا نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران را فرصتی مناسب برای چشیدن غذاهای سنتی و خوشمزه رشت، شهر خلاق خوراک عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، فرح تحمیدی که غرفه گیلان در سالن A 38 را تشریح می کرد، اظهار کرد: «ما به‌عنوان نماینده غرفه گردشگری گیلان با برند رستوران‌های رازقی در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته آن حضور پیدا کردیم و در طول برگزاری این نمایشگاه استقبال مردم از غذاهای محلی را خوب ارزیابی می‌کنیم.»

او به اهمیت غذاهای سنتی از جمله غذاهای خوشمزه و متنوع گیلانی اشاره کرد و گفت: «بازدیدکنندگان این نمایشگاه می‌توانند با مراجعه به غرفه گیلان در سالن A38 با طعم خوراک‌های محلی آشنا شوند و همچین طرز پخت آن را نیز به آنها آموزش می‌دهیم.»

طعم و رنگ غذاهای رشت در نمایشگاه گردشگری

این کارشناس خوراک و فعال گردشگری غذا، برتری غذاهای گیلانی را در ارگانیک بودن آن عنوان کرد و گفت: «همچنین با حمایت مجموعه رستوران‌های رازقی تفاهم‌نامه‌ها مشترکی با برخی کشورهای دنیا از جمله ایتالیا منعقد شده است تا غذای گیلانی با غذاهای آن کشورها تبادل و حتی ترکیب شود.»

تحمیدی با تشریح شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک عنوان کرد: «این نمایشگاه فرصت مناسبی است تا بازدیدکنندگان با طعم، رنگ و لذت انواع خوراک ارگانیک و خوشمزه گیلانی علی الخصوص شهر رشت آشنا شوند.»

یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته آن تا روز ششم بهمن پذیرای بازدیدکنندگان در محل نمایشگاههای دائمی تهران است.

پایان پیام

کد خبر : 75673 ساعت خبر : 1:49 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=75673
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات