بازدید شریعتمداری از کشت و صنعت

به گزارش پایگاه خبری گلونی به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان محمد شریعتمداری معاون اجرایی رییس جمهور در جریان سفر به لرستان با بازدید از بخش‌های مختلف مجتمع کشت و صنعت از نزدیک در جریان روند اجرای این طرح قرار گرفت و دستورات لازم در راستای رفع موانع و مشکلات مجتمع را صادر کرد.

شریعتمداری در جلسه بررسی رفع مشکلات و موانع این مجتمع گفت: لرستان دارای ظرفیت‌های بسیار مناسبی در حوزه‌های مختلف به ویژه زمینه‌های اقتصادی و تولیدی است.

 وی افزود:  مجموعه کشت و صنعت لرستان به عنوان یک فرصت عظیم برای افزایش تولید و اشتغال مورد حمایت دولت خواهد بود.

وی اظهار داشت: با توجه به جدیت و پشتکار مجموعه مدیریت ارشد استان به زودی شاهد شکوفایی هرچه بیشتر برنامه‌های عمرانی و اقتصادی در لرستان خواهیم بود.

استاندار لرستان نیز در این جلسه گفت: احیاء مجتمع کشت و صنعت لرستان پس از ۱۲ سال تعطیلی اقدام بزرگی بود که توسط دولت تدبیر و امید صورت گرفت.

هوشنگ بازوند افزود: دولت یازدهم در زمینه احیاء ظرفیت‌های تولیدی و اشتغالزایی که طی سال‌ها راکد بوده اقدامات بسیاری انجام داده و احیاء کشت و صنعت لرستان نیز از ابتدای فعالیت این دولت در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه با راه‌اندازی این مجموعه بیش از یک هزار فرصت شغلی مستقیم ایجاد می‌شود تصریح کرد: به حمایت‌های ویژه دولت، این مجتمع به زودی به صورت رسمی راه‌اندازی خواهد شد.

مجتمع کشت و صنعت لرستان به عنوان یکی از مجتمع‌های بزرگ تولیدی و اقتصادی استان که در سال‌های گذشته بنا به دلایلی تعطیل بود، که با تلاش مجموعه مدیریت اجرایی استان،اقدامات لازم به منظور احیاء و گشودن قفل تعطیلی مجتمع آغاز شد.

برای عملیات احیاء و راه‌اندازی مجدد مجتمع کشت و صنعت لرستان سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیون دلاری بخش خصوصی، صورت گرفته است.

سرمایه‌گذار این طرح ضمن پرداخت بدهی‌های ۱۲۵ میلیارد ریالی معوق مجتمع، سرمایه گذاری مناسبی را برای تبدیل این مجموعه به یک مجتمع اقتصادی فعال و موفق انجام داده است.

راه‌اندازی مجدد کشت و صنعت به عنوان یک مطالبه عمومی در استان مورد توجه همگان قرار دارد که به همین دلیل احیای این مجتمع یکی از برنامه‌های محوری مدیریت اجرایی استان لرستان است.

مجتمع کشت و صنعت لرستان در سال ۱۳۵۴ در حومه جنوبی خرم‌آباد با هدف پرورش دام و طیور تاسیس شد، این مجتمع دارای ۲۵۰ سوله نگهداری دام و طیور است که هر سوله یک هزار راس دام در آن نگهداری می‌شد، به طوری که سالانه ۲۵۰هزار راس دام و طیور در آن پروار می‌شده است.

۲۳ سیلوی فلزی دو هزار تنی، چهار دستگاه انبار فلزی، چهار کارخانه خوراک دام و ۶۶ استخر پرورش ماهی سردابی و گرم آبی از دیگر داشته‌های این مجتمع تولیدی است که ظرفیت اشتغالزایی۹۰۰ نفر به صورت مستقیم را داراست.

تا پیش از سال ۶۶، صادرات این مجتمع به کشورهای حوزه خلیج فارس انجام می شد، همچنین علاوه بر تهیه گوشت قرمز و سفید چندین کارخانه کالباس و سوسیس در ردیف فرآورده‌های دامی، در این مجتمع احداث شد که با تعطیلی مجتمع، این کارخانجات نیز به خارج از محدوده استان منتقل شدند.

با تمامی این ظرفیت‌ها، مجتمع عظیم کشت و صنعت لرستان در سال ۱۳۸۳ بنا بر تصمیم دولتمردان به بخش خصوصی واگذار شد تابدین وسیله شاید بتوان شاهد پیشرفت چشمگیر و توسعه بیشتر این مجموعه باشیم.

اما بعد از این تصمیم‌گیری، کارگران اخراج شدند به این امید که بعد از واگذاری به بخش خصوصی و راه‌انداری، دوباره دعوت به کار شوند که به دلیل ناکارآمدی مالکان بخش خصوصی این مجتمع، نه تنها کارگران اخراج شده جذب نشدند، بلکه هیچ نیروی کار جدیدی هم استخدام نشد و در نهایت ماشین‌آلات و ابزار کار و سوله‌ها و برخی از تجهیزات و موجودی‌های منقول و غیر منقول هم توسط مالکان خصوصی فروخته شد.

پایان پیام

کد خبر : 4118 ساعت خبر : 10:53 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=4118
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات