کارگاه نقد ادبی با تدریس حسین پاینده در دانشکده ارتباطات

کارگاه آشنایی با سبک‌های هنری و کارگاه مبانی نقد ادبی با تدریس استاد حسین پاینده و به همت انجمن علمی-دانشجویی ارتباطات در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، در این کارگاه‌ها که اولین جلسه آن چهارشنبه، ۱۵ آذرماه برگزار شد، دکتر حسین پاینده، استاد نظریه و نقد ادبی دانشگاه علامه طباطبائی به سبک‌های هنری مثل امپرسیونیسم، کوبیسم، سوررئالیسم، مینیمالیسم، مدرنیسم و پست مدرنیسم و همچنین مبانی نقد ادبی در دو ساعت جداگانه می‌پردازد.

پاینده در حاشیه روز اول برگزاری این کارگاه تخصصی درباره سطح آن به خبرنگار عطنا گفت: سوالات شرکت‌کنندگان این کارگاه در سطوح مختلفی از آشنایی با نقد ادبی بود. برخی از دانشجویان به اقتضای تحصیلات مرتبط‌شان با مفاهیم و ترمینولوژی آشنا هستند. برخی دیگر بودند که از سن‌ها و رشته‌های مختلف بودند و با اینکه خیلی حوزه تخصصیشان نبود اما علاقه بسیاری از خود نشان می‌دادند.

وی افزود: تحلیل آثار ادبی و فهم جنبه‌های ناپیدای زندگی دو دلیلی است که این شرکت‌کنندگان را در این کارگاه جمع کرده است.

پاینده معتقد بود «پرسشگری پیش‌شرط حقیقت است» از این رو با رویی باز به سوالات مخاطبان خود پاسخ می‌داد. او گفت: پرسشگری نشان‌دهنده این است که شخص به «تغییر» تمایل دارد.

گفتنی است دکتر حسین پاینده نویسنده و مولف آثاری چون گشودن رمان، داستان کوتاه در ایران (در سه جلد)، نقد ادبی و دموکراسی و نقد ادبی و مطالعات فرهنگی است.

همچنین جدیدترین کتابی که پاینده ترجمه کرده، با عنوان «اصول و مبانی تحلیل متون ادبی» در فروردین ۱۳۹۶ توسط انتشارات مروارید منتشر شده‌ است. پاینده تاکنون ۱۰ بار برای آثارش جایزه یا تقدیرنامه دریافت کرده‌است که از جمله آن می‌توان به جایزه کتاب فصل برای کتاب «مطالعات فرهنگی دربارهٔ فرهنگ عامّه» اشاره کرد.

گزارش تصویری کارگاه نقد ادبی را در ادامه می‌بینید؛

عکس: شکیبا شیرازی-عطنا





پایان پیام

کد خبر : 62215 ساعت خبر : 6:04 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=62215
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات