دغدغههای یک آلزایمری
متخصصان آمریکایی به نقل از مدیکال نیوز تودی، گفتند: «عدم بهره بردن از خواب خوب و باکیفیت طی چند سال، خطر افزایش پروتئینهای آمیلوئید و «تاو» را به دنبال دارد که موجب بیماری آلزایمر میشود.»
به گزارش پایگاه خبری گلونی، سبک زندگی ما ایرانیها این سالها حسابی تغییر کردهاست. ما به طور دائم در حال شکستن رکود خودمان در بیدار ماندنهای شبانه هستیم و همین باعث شده عادات خوابمان کاملاً بر هم بریزد. بهنظر میرسد تکنولوژی بیشتر از اینکه بخواهد به ما کمک میکند در حال انتقام گرفتن از ماست. خیره شدن به گوشی تلفن همراه باعث شده مغزمان حسابی گیج شود و هورمونهای خواب و آرامش بهخوبی ترشح نشوند. سطح استرسمان بالا میرود و در مواجهه با دیگران همیشه گارد دفاعی و بسته داریم.
دغدغههای یک آلزایمری
اشعه وایفای در خانهها ما را تبدیل به آدمهای خسته ولی گریزان از خواب کرده. رفرشهای بیانتهای شبکههای مجازی، از عمق استرسهایمان خبر میدهد. میترسیم دیر برسیم برای شنیدن خبرهای بدی که باید در ذهنمان فیلترش میکردیم و نکردیم. دنیای مجازی بدون مرز، ما را درسته قورت میدهد و ما آگاهانه با ارزشترین سرمایههایمان را پای آن میدهیم. عمر و جوانی و لحظههایی که میشد با استرس کمتری سر کنیم. حالا هم که دانشمندان ما را آلزایمر میترسانند؛ آنها نمیدانند که ما سالهاست که آلزایمر گرفتهایم، خودمان را هم فراموش کردهایم چه برسد به دوروبریهایمان. از همهی زندگی جا ماندهایم. زندگی حقیقی حالا یک پوشه از فایلهای پیچیده ذهنیمان شده. خودمان را وقف شناسههای کاربری و هویتهای ناآشنا کردهایم. شادیهای حقیقی را با غریبهها تقسیم میکنیم و تأیید آنها حالمان را بهتر میکند. تولد پدر و مادرهایمان را در اینستاگرام و تلگرام جشن میگیریم و شماره خانه را فراموش کردیم. برای دیدن آنها دلدل میکنیم. عادت کردهایم که تا دیر نشود از عمق احساساتمان نگوییم. اینها نشانههای آلزایمر در دنیای مدرن است، قبل از اینکه پایتان به آزمایشگاه و امآرآی باز شود از همان گوشی هوشمندتان میشود تشخیص داد که اوضاعتان بحرانی است. باید این آلزایمر را از خودمان دور کنیم راهش ساعات وایفای خاموش در خانه است و برگشتن به آغوش خانواده و شنیدن صدا آنها و ثبت کردنش در یک پوشه امن در حافظهمان!
عضو اینستاگرام گلونی شوید و اخبار روز ایران و جهان را دنبال کنید.
پایان پیام