کنسرت شهرام و حافظ ناظری در خراسان

کنسرت شهرام و حافظ ناظری در خراسان

گروه اجرایی پروژه «آواز پارسی» به خوانندگی شهرام ناظری و حافظ ناظری برای اولین بار پروژه آواز پارسی را در شهر قوچان اجرا می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری گلونی پروژه «شاهنامه‌خوانی آواز پارسی، افسانه و مهر» به خوانندگی شهرام ناظری و حافظ ناظری روز ششم مرداد ماه اولین اجرای خود را از شهر قوچان استان خراسان رضوی آغاز می‌کند.

بنا به گفته حافظ ناظری، علاوه بر اجرای شاهنامه فردوسی، یک قطعه کُردی نیز به عنوان رویداد ویژه کنسرت افتتاحیه «آواز پارسی» در قوچان، اجرا خواهد شد.

کنسرت شهرام و حافظ ناظری در خراسان

کنسرت «آواز پارسی، افسانه و مهر» ناظری‌ها با هدف حفظ آواز ایرانی و دوری از الحان عربی، ششم مرداد ماه، در شهر قوچان، سالن ورزشی کارگران، در دو سانس ١٨: ٣٠ و ٢١: ٣٠ برگزار می‌شود.

اجرایِ بعدی پروژه آواز پارسی شهرام ناظری و حافظ ناظری، در تالار بزرگ وزارت کشور تهران از تاریخ دهم تا سیزدهم مرداد ماه است که تاریخ تمدیدهای آینده این کنسرت به زودی اعلام خواهد شد.

کنسرت

کنسرت به یک اجرای زنده (معمولاً موسیقی) در مقابل عده‌ای تماشاگر گفته می‌شود. اجرای یک کنسرت می‌تواند به وسیله یک گروه، مانند یک ارکستر انجام گیرد.

کنسرت‌ها از دسته رسانه‌های حضوری هستند و از نظر تأثیرگذاری در مباحث پیام رسانی و تبلیغات در رده بالایی از توجهات قرار دارند.

کنسرت‌ها همانند همایش‌ها و کنگره‌ها از جمله گردهمایی‌های هدفدار محسوب می‌گردند که بخش مهمی از هدف آن‌ها ایجاد شادی در مخاطبان است.

میزان تأثیرگذاری این رسانه به دلیل آنکه روحیه مخاطبان آن در سطح بالایی قرار دارد و همگی آنها در شادی و نشاط هستند، پیام‌ها به سرعت و با دقت توسط ایشان جذب می‌گردد.

گروه موسیقی

(انگلیسی: Musical ensemble) که گروه موزیکال هم گفته می‌شود، گروهی است با نامی مشخص از افراد که ساز می‌نوازند یا هم‌خوانی می‌کنند.

نوع گروه به تعداد نوازندگان، نوع ساز و نوع موسیقی بستگی دارد. برخی از گروه‌های موسیقی منحصراً از ساز استفاده می‌کنند مانند چهارنوازی جاز و ارکستر و برخی دیگر، فقط از خواننده تشکیل شده‌اند مانند گروه کر.

در موسیقی پاپ و موسیقی کلاسیک، هم از ساز و هم از خواننده استفاده می‌شود. در موسیقی کلاسیک، در سه‌نوازی یا چهارنوازی، اصوات موسیقایی یک ساز را با چند خانواده سازی، درهم می‌آمیزند (مانند پیانو، سازهای زهی و سازهای بادی). گاهی نیز تنها از یک خانواده سازی بهره می‌برند (مانند کوارتت زهی یا پنج‌نوازی بادی).

برخی گروه‌ها مانند ارکستر از خانواده‌های سازی متنوع و گسترده‌ای بهره می‌برند. برای مثال از بخش سازهای بادی، سازهای بادی برنجی، سازهای بادی چوبی و سازهای کوبه‌ای استفاده می‌کنند.

پایان پیام

کد خبر : 48164 ساعت خبر : 9:22 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=48164
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات