خانه » امروز در گلونی » تلفن‌های هوشمند جای خود را به ربات‌ها می‌دهند!

تلفن‌های هوشمند جای خود را به ربات‌ها می‌دهند!

با پیشرفت و سرعتی که در تولید فناوری‌های مختلف شاهد هستیم، در آینده نزدیک، تلفن‌های هوشمند جای خود را به ربات‌ها می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری گلونی، بنا بر پیش‌بینی چندین شرکت فعال در حوزه رباتیک، در آینده نه چندان دور، ربات‌ها جایگاه فعالیت‌های انسانی را هم به خود اختصاص می‌دهند و به افراد کمک می‌کنند، مشاوره می‌دهند و حتی غذای مورد علاقه آنها را آن طور که دوست دارند، طبخ می‌کنند.

در حالی که گروهی از دانشمندان و محققان در آمریکا، آخرین دستاوردهای رباتیک را با هم جشن گرفتند، بر محدود کردن توانمندی‌های رباتیک نیز تأکید داشتند. یکی از محققان موسسه روباتیک آمریکا می گوید: «خیلی از مردم عاشق ربات باهوش و قابل اعتماد فیلم جنگ ستاره‌ها هستند، اما اگر در واقعیت از این ربات‌ها استفاده کنیم، دیگر احساس زنده بودن نمی‌کنیم».

این محقق، رباتی ۱٫۲۹ سانتی‌متری مانند انسان ساخته است که Pepper نام دارد.

این ربات از قابلیت‌های بی‌شماری برخوردار است که از این میان می‌توان به شناسایی چهره افراد مختلف و یا خوش‌ و بش کردن با مردم در مغازه‌ها اشاره کرد؛ اما این ربات به‌ تنهایی قادر به راه رفتن نیست.

شرکت Boston Dynamics نیز ربات جالبی طراحی کرده که می‌تواند از پله استفاده کند و یا در برف راه برود. ربات‌های جعبه‌ای‌مانند دیگری هم توسط بخش رباتیک شرکت آمازون ساخته شده که می‌توان در انبارها از آن استفاده کرد.

تکامل رباتیکی از چه زمانی آغاز شد؟

بنابر اظهارات «گریشین» مدیر موسسه رباتیک روسیه، تلفن‌های هوشمند مخلوطی از فناوری‌های مختلف هستند که طی زمان توسعه و تکامل پیدا کرده‌اند. ساخت ربات‌ها هم به همین شکل بوده است. آن‌ها نیز ترکیبی از فناوری‌های بسیار پیچیده از قبیل هوش مصنوعی، تشخیص گفتمان، محاسبات بصری و مهندسی‌های فنی به شمار آیند. زمانی‌ که تمامی این عناصر به مرحله اجرا در آیند، آن وقت می‌توانیم شاهد ظهور ربات‌های فیلم جنگ ستارگان در زندگی عادی باشیم. البته گریشین هیچ اشاره ای به جایگاه حال حاضر رباتیک و پیشرفت‌های آن نکرده است.

فقط کافی است نگاهی به بخش های مختلف تلفن‌های هوشمندتان بیاندازید تا ببینید چه ابداعاتی از ۱۰۰ سال پیش تا به امروز صورت گرفته تا در نهایت این ابزارهای هوشمند به شکل امروزی شان در بیایند.

• اولین فرستنده رادیویی در سال ۱۸۸۷ اختراع شد.

• اولین دوربین عکاسی در سال ۱۸۳۹ ساخته شد.

• اولین پرتوی کاتدی که پیشگام صفحات دیجیتالی است، در سال ۱۸۹۷ ابداع شد.

• اولین مدار یک پارچه در سال ۱۹۴۹ اختراع شد.

ممکن است از خود بپرسید که آیا در صنعت رباتیک نیز ۱۰۰ سال عقب هستیم؟ قطعاً خیر. چرا که با پیشرفت روزافزون فناوری‌های مدرن، سرعت توسعه صنعت رباتیک نیز افزایش پیدا می‌کند.

پایان پیام

منبع: مونا ولی‌نژاد – کلیک

 

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید