کمبودهای سفر ایرانیان
به گزارش پایگاه خبری گلونی، حسن تقیزاده انصاری؛ رییس هیأت مدیره جامعه گردشگری الکترونیکی ایران با ارائه گزارشی از اقدامات و برنامههای این جامعه، بر ضرورت همدلی و همکاری نزدیک سامانههای آنلاین تأکید کرد و حمایت دستگاههای مرتبط برای توسعه فعالیتهای سامانههای مجاز در امور مالی، تخفیفهای مالیاتی و تهیه مقررات و قراردادهای استاندارد خدمات و کمک به بهینهسازی فضای کسب و کار به منظور جلوگیری از رقابتهای غیرحرفهای که خسارتهایی را به سرمایهگذاران این عرصه وارد خواهد کرد و همچنین کاهش بروکراسی اداری و سازمانی برای توسعه هر چه بیشتر این بخش تأثیرگذار در اقتصاد گردشگری را خواستار شد.
واقعیت این است که سامانههای آنلاین سفر نیاز به غربالگری دارند، اعطای نشان اطمینان گردشگری یکی از فعالیتهای مهم در این حوزه است. رواج سایتهای فروش آنلاین بلیط بدون پشتبانی فروش میتواند اعتماد مردم را به خرید آنلاین از دست بدهد و رفتار غیرحرفهای و پاسخگو نبودن و تله فیشینگ هم از معضلات دیگر این سامانههای فروش آنلاین هستند. خدمات تورها و گردشگری آنلاین نیاز به توجه بیشتری دارد، همپای مدرنیته شدن در همه حوزهها باید امنیت خرید درکنار کاهش زمان انتظار در این سامانهها هم بررسی شوند. ما آدمهای صفهای شلوغ و کاغذبازیها نیستیم، دولت الکترونیک میتواند برای حل مشکلات بروکراسی قدمهای سازندهای بردارد و تعمیم زندگی حقیقی به فضای مجازی میتواند باعث کسبوکار مشاغل و کارآفرینی شود.
سیستمهای رزرواسیون، تعیین یک رقم واحد برای مالیات بر ارزش افزوده تورهای گردشگری باید بیشت ازپیش در دستور کار دولت قرار بگیرد. آسانتر کردن سفر برای مردم میتواند تا حد زیادی روحیه نشاط و همدلی را در جامعه رواج دهد. وجود طبقات اجتماعی در سطوج سفر کردن را باید به یک جریان عادی در جامعه تبدیل کرد نه اینکه همه هزینهها در اختیار گردشگری لاکچری باشد. شناساندن نقاط بکر برای سفر میتواند تا حد زیادی در آشنایی مردم با ریشههای فرهنگیشان مؤثر باشد. راهکارهایی مانند افزایش عوارض خروج از کشور برای تأمین هزینههای گردشگری یک راهکار موقتی هستند. باید با جلب نظر فرهنگی تمایل مردم به سفرهای داخلی را افزایش داد و از این راه باعث رونق این دسته از سفرها شد که در سبد سفر ایرانیها نادیده گرفته شدهاند.
پایان پیام