الآن در کشورهای خارجی به میوه میگن طلا پُشت نیسانی.
پایگاه خبری گلونی، محسن فراهانی: با عرض سلام خدمت حضار محترم که جهت حضور در همایش بررسی علل افزایش قیمت میوه قدم رنجه کردن و در این جلسه حاضر شدن. در ابتدای امر اجازه میخوام دعوت کنم از آقای دکتر میانی، یکی از بهترین مدیران میانی کشور تا ما رو از فرمایشات گهربارشون بهرهمند کنن.
سخنان آقای میانی
سلام عرض میکنم خدمت حضار گرامی. بعضی از دوستان تصور میکنن ما در این گردهماییها جمع میشویم تا موز بخوریم، درحالی که ما اینجا اصلاً موز نداریم و مجبوریم فقط به هلو و هندوانه و گیلاس و آلبالو و زردآلو و شلیل و خربزه و گریپفروت اکتفا کنیم.
بعضی از رسانهها از افزایش قیمت میوه انتقاد کردن، درحالی که به نظر ما قیمت میوه خیلی با نرخ اصلیش فاصله داره. الآن در کشورهای خارجی به میوه میگن طلای پُشت نیسانی. پس قیمت میوه هم باید مثل طلا بره بالا.
صنعت میوه یکی از پراشتغالترین صنعتهاست. پس هرچی میوه گرون بشه، پول بیشتری نصیب زحمتکشان حوزهی تولید میوه میره.
شما توجه بفرمایید: ما یه کشاورز داریم که درخت میوه رو میکاره، تو سرما و گرما ازش مراقبت میکنه، سم میزنه. آب میده، کود میده، هرس میکنه، بیل میزنه، جون میکنه و خلاصه دهنش صاف میشه تا محصولات باغش رو کیلویی ۵۰ تومن بفروشه به خریدار. خریدار هم میوهها رو سر زمین میفروشه به یکی دیگه. اون یکی دیگه هم میوهها رو ندید میفروشه به یکی دیگه. اون یکی دیگه هم میوه رو بار ماشین میزنه و میفروشه به یکی دیگه. اون یکی دیگه هم میاره شهر میفروشه به یکی دیگه. اون یکی دیگه هم میوهها رو میفروشه به ترهبار. ترهبار هم میفروشه به نیسانی. نیسانی هم میفروشه به میوهفروش. اون هم کیلویی ۵ هزار تومن میفروشه به خلقالله.
خلاصه من با اطمینان خدمتتون عرض میکنم که در هیچ صنعتی به اندازهی این صنعت، ملت نون نمیبرن سر سفره زن و بچهشون. پس برای بیشتر شدن نونِ سر سفرهی هموطنهامون، قیمت میوه باید بیشتر بشه.
پایان پیام