پایگاه خبر ی گلونی، مهدیسا صفریخواه: سرهنگ تورج کاظمی رییس پلیس فتای تهران بزرگ، با هشدار درباره تله سایت صیغه یابی گفت :«کلاهبرداری از طریق سایت صیغه یابی در حال افزایش است. هر چه برخورد میکنیم تمامی ندارد.» (+)
تله سایت صیغه یابی و دور زدن عده زنان
پیدا کردن راهکار مناسب برای ازدواج یکی از دغدغههای جوان ایرانی است.
سایت صیغه یابی از همین پاشنه آشیل جوانان برای توجیه کردن خدمات عجیبو غریب و گاه غیر متعارف خود استفاده میکند.
سایتهای صیغهیابی یکبار برای همیشه باید تکلیف خودشان را مشخص کنند.
اگر قرار است بخشی از احکام دین را اجرا کنند؛ چیزی به نام صیغه ساعتی آنها را تبدیل به یک بنگاه ارائه دهنده خدمات جنسی میکند.
زیرا نگه داشتن عده برای زن در ازدواج موقت هم بنا به فتاوای مراجع تقلید واجب است و حد عده در عقد موقت ۴۵ روز است.
عده یعنی مدت زمانی که بین دو ازدواج زن باید فاصله بیفتد. نگه داشتن عده برای مشخص شدن بارداری زنان از ازدواج قبل توصیه میشود این قانون دینی عملاً ارائه خدمات ساعتی را از نظر عرفی و دینی زیر سئوال میبرد.
هویتهای دروغین و فیشینگ و تله سایت صیغه یابی
پروفایلهای رنگی و استفاده از تصاویر فیک سواستفاده و دور زدن قوانینی که خود سایتها مشخص میکنند نشاندهنده عدم اعتماد به آنهاست.
تعداد زیادی از آنها میتوانند با استفاده از اطلاعات شخصی و یک برنامهریزی باجخواهانه شما را نابود کنند.
در بهترین حالت میتوانند فیشینگ یا یک کلاهبرداری مجازی باشند و همه حسابتان را خالی کنند.
استفاده از این سایتها شما را در معرض روابط حفاظتنشده و پرخطر قرار میدهد. بیماریها و عدم ثبات روانی و مفقود شدن حلقه تعهد در زندگی کمترین عوارض جانبی است که این سایتها در دراز مدت شما را به آنها مبتلا خواهند کرد.
کپی کاری محض فاجعه میسازد
صدور مجوزسایتهای صیغهیابی (بنویسیم صیغه بخوانید دوستیابی) در کشور اسلامی با اما و اگرهای زیادی روبرو است؛
اما ظاهراً آنچه در محتوای این سایتها دیده میشود شکل و فرم کپی پیست شده از سایتهای غربی است که شما را با شریکی با خواستهها مشترک در اصطلاح (match) میکند. همین مچ کردن میتواند شما را متحمل پرداخت هزینههای سنگین کند.
ترویج خیانت تحت لوای احکام یکی از راهکارهای اصلی این سایتها است. در همان پاراگراف اول گفتیم که چرا استفاده از این سایتها را حتا از نظر دینی هم نمیتوان توجیه کرد.
پایان پیام