پساب خانگی موجود در شهرها و روستاها معمولاً عاری از مواد خطرناک است. برای اطلاع دقیقتر از منطق این جمله تنها کافی است مطلب زیر را مطالعه کنید.
به گزارش پایگاه خبری گلونی، اندیشکده تدبیر آب ایران جزوهای منتشر کرده است با نام پساب، منبع بهرهبردارینشده.
این مقاله ترجمهای است از:
WWAP (United Nations World Water Assessment Programme). 2017. The United Nations World Water Development Report 2017. Wastewater: The Untapped Resource. Paris, UNESCO. Executive Summary
این ترجمه را در چند بخش در گلونی بخوانید:
پساب خانگی موجود در شهرها و روستاها معمولاً عاری از مواد خطرناک است
ترکیب پساب شهری، بازتاب طیف آلایندههای مختلف از منابع گوناگون خانگی، صنعت، تجاری و نهادی میتواند به شکل قابل ملاحظهای تغییر کند.
پساب حاصل از منابع خانگی معمولاً عاری از مواد خطرناک است، ولی نگرانیهای رو به رشدی درباره آلایندههای نوظهور مانند داروهای پراستفاده وجود دارد.
وجود آنها حتی در غلظتهای کم، ممکن است اثرات درازمدت داشته باشد.
رشد شتابان شهری، چالشهای مختلفی پدید میآورد، از جمله افزایش چشمگیر در تولید پساب شهری. با این همه، این رشد نیز فرصتهایی برای کنارگذاشتن راه و رسمهای گذشته مدیریت آب و اتخاذ رویکردهای نوآورانه، شامل استفاده از پساب تصفیهشده و فرآوردههای جانبی فراهم میآورد.
تولید پساب یکی از بزرگترین چالشهای رشد سکونتگاههای غیر رسمی در کشورهای در حال توسعه به شمار میآید.
در سال ۲۰۱۲ در مقایسه با سال ۲۰۰۰، حاشیهنشینان بیشتری وجود داشت، و این روند احتمالاً در آینده نیز ادامه خواهد یافت.
حاشیهنشینان مجبورند از توالتهای عمومی فاقد سیستم دفع فاضلاب استفاده کنند، از فضاهای باز استفاده کنند یا مدفوع را در کیسههای پلیاتیلنی دفع کنند (برای نمونه توالتهای سیار).
به سبب فقدان آب، نگهداری ضعیف، و هزینه آن برای استفادهکنندگان، از توالتهای عمومی در سطح گسترده استفاده نمیشود.
یافتن مکان مناسب برای رفتن به توالت به ویژه برای زنان، به سبب ریسکهای مرتبط با امنیت شخصی، آزار جنسی و بهداشتی مشکلآفرین است.
پایان پیام