میوه به سرشار از ویتامین و خاصیت است و حتا دانهاش هم مفید است
به گزارش پایگاه خبری گلونی به میوهای خوشمزه و مقوی با خواص بسیار است که از خانواده سیب است. این میوه زرد رنگ و معطر پوستی کرک مانند دارد که با شستشو کرکهای روی پوست از بین میرود و رنگ زرد شفاف میوه خود را نشان میدهد.
این میوه پرخاصیت در بعضی از شهرهای ایران به عمل میآید. استان لرستان یکی از مناطقی است که به را پرورش میدهد.
به لرستان آبدار و کمی هم ترشمزه است. این میوه میتواند به یکی از کالاهای کشاورزی مهم لرستان تبدیل شود ولی متأسفانه اهمیت چندانی به آن داده نمیشود. میوه به سرشار از ویتامینهای A، B و C است و برای درمان بسیاری از بیماریها از جمله عفونتهای رودهای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهابهای مختلف مفید است.
این میوه بیشتر به صورت مربا وکمپوت استفاده میشود. مربایی بسیار لذیذ و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد. البته به صورت خام هم خورده میشود که معمولاً ترشمزه و کمی هم گس است.
نکته جالب در مورد این میوه پرخاصیت این است که حتا دانههایش هم دورریختنی نیست و برای درمان سرفه و خسخس سینه استفاده میشود. میتوانید دانههای به را در آب جوش قرار دهید و لعاب آن را میل کنید. یک درمان ساده و بیضرر.
برخی از فواید و خواص به عبارتند از:
– اثرات مثبت بر فکر و ذهن.
– احیای روحیه و خوشحال بودن.
– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها.
– تقویت کننده قلب، کبد و معده.
– مفید برای زخم معده.
– تحریک کننده اشتها.
– نرم کننده سینه.
– ادرارآور و کمک به هضم غذا.
میوه به سرشار از ویتامین و خاصیت است
– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
– از بین برنده بوی بد دهان.
– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان است.
– کمک به پایین آوردن کلسترول خون.
– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم.
– کاهش خطرات بیماریهای قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث.
– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
پایان پیام