اخبار را به سبک گلونی بخوانید ...

خرمای گنتار از خوشمزه‌ترین خرماها

خرمای گنتار از خوشمزه‌ترین خرماها

به گزارش پایگاه خبری گلونی خُرما یا رطب گیاهی تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌هاست که میوه‌اش خوراکی و دارای هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان می‌گردد و برگ‌های آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد.

خرمای پیارم گران‌ترین خرمای ایران است. از نوع خرماهای نیمه خشک است و دیررس است.

در گروه خرماهای نیمه خشک قرار دارد. عمده قند موجود در آن از نوع فروکتوز است که به راحتی و سرعت در متابولیسم بدن استفاده شده و به عنوان قند مجاز مصرفی توسط افراد مبتلا به دیابت بسیار مناسب است. این خرما عموما در استان هرمزگان به عمل می‌آید.

برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است.

هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری است و حاوی ۳ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات دارد.

همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدان‌ها است که تانن‌ها مهمترین آنها است.

این تانن‌ها از آسیب سلولی جلوگیری می‌کند و در برابر التهاب از بدن محافظت می‌کند.

در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را می‌کشد.

خرمای گنتار از خوشمزه‌ترین خرماها

Gantar

پالپ این میوه با اصلاح محدودکننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ می‌دهد، باعث بهبود یبوست می‌شود.

فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.

خوردن تعداد کمی خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب خواهد شد.

 آنتی اکسیدان‌ها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز می‌شوند که اساسا باعث سخت شدن شریان‌ها و ایجاد لخته می‌شود.

 این آنتی اکسیدان‌ها حذف کلسترول را از سلول‌های عروقی تحریک می‌کنند.

 خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.

همچنین مصرف خرما حتی برای افراد سالم می‌تواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد.

 خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.

همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.

خرما غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک می‌کند.

در مطالعات هندی نشان داده شده است که گرده خرما در طب سنتی برای افزایش باروری مردان استفاده می‌شود.

خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری می‌شود، می‌تواند تا۶ ماه ذخیره شود.

خرمای خشک شده، عمر طولانی‌تری دارد و می‌تواند مثلا یک سال ذخیره شود.

 انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش می‌دهد.

پایان پیام

کد خبر : 146891

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=146891

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.