آموزش خشک کردن پوست میوه برای آنها که به محیط زیست خود اهمیت میدهند
پایگاه خبری گلونی الهام علیدوستی: نمیدانم شما چقدر دغدغه محیط زیست را دارید! چقدر به آیندهی زمین فکر میکنید.
نمیدانم چقدر پیگیر اخبار آتشسوزیهای سراسر دنیا و تَرَک برداشتن زمین و آب شدن یخهای قطبی خیلی زودتر از زمان پیشبینی شده هستید.
چقدر برایتان اهمیت دارد که زبالههای تولید شده توسط ما بعد از جمعآوری به کجا میروند و چه اتفاقی برایشان میافتد.
اصلاً به تفکیک زباله اهمیت میدهید؟ برایتان مهم هست که بستهبندی خیلی از خوراکیها قابل بازیافت نیست؟
خبر دارید درصد ناچیزی از زبالههایی که قابل بازیافت هستند، بازیافت میشوند؟
میدانید شیرابه زبالهها چقدر سمی و خطرناک است؟
وضعیت خیلی بحرانیتر از چیزی است که خیلی از ما تصور میکنیم. بیخبری از اتفاقات دلیل بر نیافتادن آنها نیست.
اگر همین الآن کاری نکنیم، هرچند کوچک، خیلی زودتر از آنچه که فکر میکنیم با وضعیتی رو به رو میشویم که فقط میتوانیم نظارهگر نابودی کامل زمینمان باشیم!
باید سبک زندگیهایمان را تغییر دهیم.
باید برای آیندهی زمین و بچههای روی آن اهمیت قائل شویم. و این ممکن نیست مگر عاشق زندگی باشیم. و امیدوار به ادامهی حیات.
بیایید تا میتوانیم از تولید زباله جلوگیری کنیم. مراقب خریدهایمان باشیم. مراقب تغذیهمان باشیم. تفکیک زباله کافی نیست. باید کم شوند.
باید صفر شوند. باید به سمت سبک زندگی با زبالهی صفر برویم. بیایید «زبالههایمان را خشک کنیم».
تا به جای دغدغه اینکه امشب چه کسی زبالهها را بیرون ببرد. به جای بوی متعفن زبالههای مانده و شیرابهها.
آموزش خشک کردن پوست میوه
از عطر خوش پوستهای میوهی خشک شده روی شوفاژ یا بخاری لذت ببریم. و قدمی هرچقدر کوچک برای حفظ زمین خدا برداشته باشیم.
برای این کار تنها کافی است پوست میوههایی که در طول روز توسط اعضای خانواده یا مهمانها استفاده میشوند را دور نریزید.
همه را نگه دارید و به مرور روی شوفاژ، روی بخاری یا کنار شومینه منزل خود بچینید.
در چینش پوستهای میوه هم میتوانید کمی سلیقه به خرج دهید و با استفاده از رنگها مختلف آنها جلوه خاصی به یک گوشه خانه خود بدهید.
پایان پیام