خرمای خاصویی طعمی که فراموش نمیشود
از مهمترین ارقام بهبهان خوزستان است.
خرمای خاصوئی رقمی مرغوب است و میوهای بسیار شیرین دارد.
رنگ میوه قرمز واندازه آن کوچک است.
در فسا به این رقم خرما خاصی میگویند. قابلیت نگهداری آن بسیار بالا است.
به گزارش پایگاه خبری گلونی خُرما یا رطب گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
خرمای خاصویی یکی از انواع خرما است.
خرمای خاصویی به رنگ قهوهای روشن به طوری که اندازه آن کوچکتر از گونه خرماهای معمولی است.
این خرما بسیار کمیاب و نایاب است و حتی بسیاری از مردم نیز این خرما را نمیشناسند.
برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است.
هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری است و حاوی ۲ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات دارد.
همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدانها است که تاننها مهمترین آنها است.
این تاننها از آسیب سلولی جلوگیری میکند و در برابر التهاب از بدن محافظت میکند.
در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را میکشد.
خرمای خاصویی طعمی که فراموش نمیشود
خرید از کشمون با کد تخفیف golvani
عسل، زعفران، برنج، چای، خرما، زرشک و روغن زیتون
پالپ این میوه با اصلاح محدودکننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ میدهد، باعث بهبود یبوست میشود.
فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.
خوردن تعداد کمی خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب خواهد شد.
آنتی اکسیدانها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز میشوند که اساسا باعث سخت شدن شریانها و ایجاد لخته میشود.
این آنتی اکسیدانها حذف کلسترول را از سلولهای عروقی تحریک میکنند.
خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.
همچنین مصرف خرما حتی برای افراد سالم میتواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد.
خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.
همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.
خرما غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک میکند.
در مطالعات هندی نشان داده شده است که گرده خرما در طب سنتی برای افزایش باروری مردان استفاده میشود.
خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری میشود، میتواند تا ۶ ماه ذخیره شود.
خرمای خشک شده، عمر طولانیتری دارد و میتواند مثلا یک سال ذخیره شود.
انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش میدهد.
پایان پیام