خرمای کبکاب یکی خرمای عالی و خوشمزه است
از مهمترین و فراوانترین ارقام منطقه خشت و کمارج، در کازرون و دشتستان یا برازجان است.
این محصول در سایر مناطق خرما خیز مانند خورموج، بهبهان، کازرون، جهرم، طبس نیز به مقدرا زیاد کشت میشود.
به گزارش پایگاه خبری گلونی خُرما یا رطب گیاهی تکلپهای و گرمسیری جزو تیره نخلها است که میوهاش خوراکی و دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
خرمای کبکاب هم یکی از با اهمیتترین خرماها در کشور است و هم تولید بسیار زیادی دارد .
برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است.
هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری است و حاوی ۳ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات دارد.
همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدانها است که تاننها مهمترین آنها است.
این تاننها از آسیب سلولی جلوگیری میکند و در برابر التهاب از بدن محافظت میکند.
در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را میکشد.
خرمای کبکاب یکی خرمای عالی و خوشمزه است
خرید از کشمون با کد تخفیف golvani
عسل، زعفران، برنج، چای، خرما، زرشک و روغن زیتون
پالپ این میوه با اصلاح محدودکننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ میدهد، باعث بهبود یبوست میشود.
فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.
خوردن تعداد کمی خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب خواهد شد.
آنتی اکسیدانها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز میشوند که اساسا باعث سخت شدن شریانها و ایجاد لخته میشود.
این آنتی اکسیدانها حذف کلسترول را از سلولهای عروقی تحریک میکنند.
خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.
همچنین مصرف خرما حتی برای افراد سالم میتواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد.
خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.(همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.)
خرما غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک میکند.
در مطالعات هندی نشان داده شده است که گرده خرما در طب سنتی برای افزایش باروری مردان استفاده میشود.
خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری میشود، میتواند تا۶ ماه ذخیره شود.
خرمای خشک شده، عمر طولانیتری دارد و میتواند مثلا یک سال ذخیره شود.
انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش میدهد.
پایان پیام