بازی فکری و دسته جمعی را فراموش نکنیم
پایگاه خبری گلونی آرشین ساکی: کودکی ما دهه شصتیها گره خورده به بازیهای دسته جمعی و گروهی.
چه در خانهی پدربزرگ و مادربزرگها و چه در مدرسه و یا کوچه. همهمان سالهای اول کودکی را با چنین بازیهایی سرگرم شدیم، اما بزرگتر که شدیم به لطف فعالیتهای کانون پرورش فکری و این چنین موسساتی صاحب بازیهای فکری شدیم.
بازی فکری و دسته جمعی
از بازیهای مخصوص کودکان بگیرید تا آنهایی که بزرگترها هم میتوانستند همراهیمان کنند، بازیهایی نظیر روپولی، فکر بکر، دوز و دبرنا و…
کمکم بازیهای فکری پیشرفت بیشتری کردند و برای بزرگسالان هم طراحی شدند.
حالا در خیلی از کافهها همین بازیهای فکری به عنوان یک آپشن مهم جذب مشتری میکنند.
خب بد هم نیست، اگرچه شکل و شمایل بازیها تغییر زیادی کرده و به روز شده است ولی به همان اندازه قدیم، بلکه بیشتر سرگرم کننده و مفرح هستند.
خیلی از شهر کتابها در حال حاضر در حال تبلیغ این بازیهای فکری میباشند و اتفاقا میتوانید آنها را به صورت آنلاین خریداری کنید تا درب منزل تحویلتان دهند.
فراموش نکنید که روزهای فروردین که قرار است در خانه بمانیم زمان خیلی خوبی برای چنین بازیهایی است که میتوان چند نفری انجامشان داد و حسابی سرگرم شد.
یادتان باشد ما نسلی هستیم که خودمان را با بازی اسم_فامیل و نقطه بازی روی کاغذ سرگرم میکردیم.
پس استفاده از چنین بازیهای پیشرفتهای حتما میتواند برایمان جذاب باشد.
قرنطینه سخت است و هیچکس منکر این نمیشود اما خب راه دارد که با ابزار مختلف خودمان را سرگرم کنیم تا دست کم تحمل این روزها آسانتر شود.
در خانه با اعضای خانوادهام بازی های فکری انجام میدهیم، فیلم میبینم، ورزش میکنم، موزیک گوش میدهم و کتاب میخوانم تا اوقات در خانه ماندن را سپری کرده باشم. #ما_مردم_دزفول_در_خانه_میمانیم
— Mohsen (@Mohsen30019570) March 13, 2020
پایان پیام