پسرکشی و جایی برای فرشتهها نیست در راه اکران اینترنتی
به گزارش گلونی با وجود بازگشایی سینماها و اکران فیلمهای جدید بر پرده سینما، مسیر اکران اینترنتی به عنوان مکمل نمایش فیلمهای سینمایی با فیلم «پسرکشی» و مستند «جایی برای فرشتهها نیست» ادامه پیدا میکند.
روابط عمومی فیلیمو و نماوا خبر داد: با گذشت دو هفته از آخرین فیلم اکران شده بر پرده نمایش آنلاین، یک فیلم سینمایی و یک مستند در صف اکران اینترنتی قرار گرفتند.
این مستند که «جایی برای فرشتهها نیست» نام دارد، اولین مستندی است که در سرویسهای ویاودی در کنار فیلمهای اکران آنلاین قرار گرفته است.
مستند برگزیده جشنواره فیلم فجر ۹۸ که آخرین ساخته سام کلانتری و به تهیه کنندگی مشترک محمد شکیبانیا و محسن شاهمحمدمیراب است، روز چهارشنبه ۱۱ تیرماه از ساعت هشت شب در فیلیمو و نماوا به اکران اینترنتی درخواهد آمد.
در معرفی این فیلم که پرجایزهترین مستند سال ۹۸ است و علاوه بر جشنواره فیلم فجر در جشنواره فیلم حقیقت و جشنوارههای بینالمللی هم جایزه برده است آمده: « درباره تیم ملی هاکی دختران ایران و ماجراهایی است که در زندگی شان دارند. این فیلم روایت امیدها، ترس ها و آرزوهای این دختران است و ماجرای رفتنشان به مسابقات آسیایی را نیز نشان می دهد. می توان گفت با درامی درباره این تیم و اتفاقات دختران آن مواجه هستیم.»
همچنین پسرکشی آخرین ساخته محمدهادی کریمی و به تهیهکنندگی صادق یاری تازهترین فیلم متقاضی اکران آنلاین است که از روز یکشنبه ۱۵ تیرماه در ساعت ۸ شب در دو سرویسویاودی فیلیمو و نماوا اکران خواهد شد.
پسرکشی با بازی ژاله صامتی، آرمان درویش، بهاره کیان افشار، نسیم ادبی و گروهی دیگر از بازیگران در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر سال ۹۸ برای اولین بار به اکران درآمد و به زودی با نمایش اینترنتی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
نویسندگی این فیلم اجتماعی که روایتی معماگونه به همراه دارد را مجید برزگر به همراه آرمان خوانساریان برعهده داشتهاند و در معرفی آن آمده است: «داستان پسرکشی در دو دهه ۴۰ و ۷۰ می گذرد و روایتی معمایی از پیچیدگیهای روابط خانوادهای است که به خاطر یک باور غلط، دههها دچار بحران هستند.»
اکران آنلاین فیلمهای سینمایی با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی سینماها آغاز شد و مهمترین فیلمهای اجتماعی و طنز به کمک سرویسهای ویاودی به نمایش درآمدند. همچنین این شیوه اکران با وجود بازگشایی سینماها ادامهدار خواهد بود.
پایان پیام