خواص دارچین برای پیشگیری از سرطان و ضد باکتریایی با طبعی گرم
به گزارش گلونی دارچین با نام علمی Cinnamomum گیاهی همیشه سبز است.
بیشتر در هند و انگلستان روییده و بومی سریلانکا است. درختچه این گیاه به ارتفاع ۵ تا ۷ متر میرسد.
پوست قهوهای رنگ این درخت را به عنوان ادویه دارچین استفاده میکنند.
خواص دارچین برای پیشگیری از سرطان و ضد باکتریایی
اثر محرک و گرم دارچین، آن را به دارویی مناسب برای نارساییهای گوارشی تبدیل کرده است.
دمکردهی آن برای تسکین گاز و نفخ معده، تهوع، سوهاضمه و بهبود سریع عفونتهای دستگاه گوارش مورد استفاده قرار میگیرد.
این گیاه اثر متوسط ضد باکتری و ضد قارچی نیز دارد و علیه باکتری مولد زخم معده عمل میکند.
این گیاه یکی از آن گیاهان دارویی است که برای بیماریهایی مانند سرماخوردگی، سرفه و عفونت سینه مصرف میشود.
این گیاه دارویی به بهبود وضوح و هوشیاری روانی بدن کمک میکند.
عطر دارچین باعث بهتر شدن عملکرد شناختی مغز شده و توجه و حافظه کاری را تقویت میکند.
برای بهتر شدن فعالیت مغزهای ادویه را ببویید.
خواص ضد التهابی آن باعث محافظت از قلب و شریانهای اطراف آن در برابر عفونت و میشود.
تحقیقات نشان داده گنجاندن آن در رژیم غذایی روزانه باعث پیشگیری از سرطان شده و رشد سلولهای لنفوم و لوسمی را نیز کاهش میدهد.
از خواص و ویژگیهای متنوع این ادویه دفع حشرات است.
قرار دارن تکههایی از آن در نقاط مختلف خانه باعث پراکنده شدن حشرات میشود.
یکی از خواص جالب توجه دارچین تاثیر آن در افزایش گردش خون است.
برای افرادی که دچار مشکلات گردش خون در دستها و پاها هستند استفاده از این گیاه میتواند مفید باشد.
با وجود خاک غنی ایران، تنوع آب و هوایی و بسیاری از گیاهان دارویی که دارد اما تاکنون برداشت دارچین در آن با موفقیت انجام نشده است.
پایان پیام
نویسنده: فاطمه فیروزپور