آش انار استان مرکزی یک غذای متفاوت باطعم و عطرى عالى
به گزارش گلونی آش انار استان مرکزی یک غذای با طعم و عطر متفاوت است. این آش دلچسب، با طعم شیرین و ترش است که با عطر و طعمهای کلاسیک ایرانی پر شده است. امیدواریم از چشیدن این آش انار خوشمزه نهایت لذت را ببرید.
مواد اولیه لازم برای تهیه آش انار
- لپه خیس کرده: ۱/۴ پیمانه
- عدس خیس کرده: ۱/۴ پیمانه
- برنج خیس کرده: ۱/۲ پیمانه
- سبزی آش: ۵۰۰ گرم (جعفری ۱۰۰ گرم، اسفناج ۱۰۰ گرم، تره ۱۵۰ گرم، گشنیز ۱۵۰ گرم)
- پیاز داغ: ۴ قاشق سوپخوری
- آب انار ترش: ۱ لیتر
- قرص استاک گوشت: ۱ عدد
- رب انار: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق سوپخوری
- تخم گشنیز پودر شده: ۱ قاشق غذاخوری
- گلپر: ۱ قاشق سوپخوری
- زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
- ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
- دانه انار: ۱ پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
- گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
طرز تهیه آش انار استان مرکزی
برای تهیه این آش انار خوشمزه ابتدا باید پیازها را سرخ کنیم تا طلایی شوند سپس ۵ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل را درون قابلمه ریخته و لپه را به آن اضافه میکنیم تا بپزد.
بعد از آن برنج را به آن اضافه میکنیم و صبر خواهیم کرد برنج پخته شود.
حال لازم است ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهیم.
بعد از ورز دادن به شکل کوفته قلقلی درآورده و با مقداری روغن سرخ میکنیم.
بعد از سرخ شدن گوشت آن را به آش انار اضافه خواهیم کرد.
در مرحله بعد سبزی آش را پاک کرده و بعد از شستشو خرد میکنیم.
بعد از خرد کردن سبزی آن را به مابقی مواد اضافه خوهیم کرد و اجازه میدهیم تا خوب پخته شده و آش انار جا بیفتد.
در مرحله آخر زمانی که مواد آش تقریبا پخته شده بودند انار را به آش اضافه خواهیم کرد و در انتها گلپر روى آش میریزیم.
این آش انار همه اکنون آماده سرو شدن است. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی