آش اوماج آذربایجان یا اوماج آشی غذایی محلی و خوشمزه

آش اوماج آذربایجان یا اوماج آشی غذایی محلی و خوشمزه

به گزارش گلونی آش اوماج آذربایجان یا اوماج آشی غذایی محلی و خوشمزه است که برای سرما‌خوردگی بسیار مفید است. شما می‌توانید در فصل سرد زمستان این آش خوشمزه را میل کرده و از چشیدن طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 مواد لازم برای تهیه آش

  • عدس ۱ پیمانه
  • لپه ۱ پیمانه
  • سبزیجات معطر (ریحان، تره، مرزه) ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۴ عدد بزرگ
  • آب قلم (دلخواه) ۱ لیوان
  • نمک به مقدار کافی
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه نوک قاشق چای‌خوری
  • نمک مقدار کم
  • آب به اندازه‌ی کافی

طرز تهیه آش اوماج آذربایجان

ابتدا برای تهیه این آش خوشمزه باید اوماج را تهیه نمایید. ابتدا در یک ظرف نسبتا گود، آرد را با مقدار کمی آب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری سفت و خشک درآید. به آن نمک و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.

سپس خمیر به دست آمده را در یک سینی رنده نموده و اجازه دهید در برابر نور خورشید و یا کنار بخاری و شوفاژ خشک شود.

این گونه اوماج‌های شما آماده اضافه شدن به آش است.

حال لپه و عدس را از چند ساعت قبل خیس نمایید.

بعد از آن سبزی را شسته و خرد نمایید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.

بعد از انجام اینکار پیاز‌ها را به دو نیمه تقسیم کرده و درون قابلمه بریزید و کمی تفت دهید.

بعد از اینکه تفت دادید زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید.

حال به پیاز‌ها آب اضافه کنید که اگر آب قلم باشد خوشمزه‌تر خواهد شد.

بعد از آن لپه و عدس که از قبل خیس کرده‌اید را به مواد اضافه کرده و بگذارید جوش بخورد.

وقتی آب به نقطه جوش رسید سبزی‌ها را به آن اضافه کنید.

حال حرارت را کم کنید و اجازه دهید تمامی مواد پخته شوند. در حین پخت اگر به آب احتیاج داشتید می‌توانید به آن اضافه نمایید.

بعد از اینکه مواد درون آش کم کم پخته شد نوبت به اضافه کردن اوماج می‌رسد.

اوماج‌ها را به آش اضافه کرده و بهم بزنید تا بهم نچسبند.

زمانی که اوماج ‌ها به اندازه کافی باد کردند می‌توانید این آش خوشمزه را میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 203368 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=203368
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات