خانه » پیشنهاد سردبیر » آش اوماج اصفهان آشی خوشمزه مخصوص سرماخوردگی
آش اوماج اصفهان

آش اوماج اصفهان آشی خوشمزه مخصوص سرماخوردگی

آش اوماج اصفهان آشی خوشمزه مخصوص سرماخوردگی

به گزارش گلونی هرگز طعم خوش و بی‌نظیر آش اوماج اصفهان را از دست ندهید. این آش آشی اصیل بوده که در اکثر شهر‌های ایران از جمله اصفهان سرو می‌شود.

اگر در دوران سرماخوردی به سر می‌برید حتما این آش را میل نمایید.

در واقع می‌توان گفت این آش معجره خواهد کرد و بسیار برای سرماخوردگی مفید است و سیستم دفاعی بدن شما را بالا می‌برد.

امیدواریم از چشیدن طعم خوش این آش نهات لذت را ببرید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوش طعم آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش اوماج اصفهان

  • تره،شوید،اسفناج،گشنیز،ریحان: یک کیلوگرم
  • سیب زمینی متوسط: 3 عدد
  • عدس: 1 پیمانه
  • آرد: 2 پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • پیاز درشت: 2 عدد
  • فلفل سبز: 2 عدد
  • آب مرغ: 4 تا ۵ لیوان
  • روغن: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهيه آش

برای پختن این آش بی‌نظیر وخوشمزه ابتدا پیاز‌ها را بصورت خلالی در‌آورید و سپس با مقداری روغن تفت دهید. بعد از تفت دادن زردچوبه، نمک، فلفل، آب مرغ و عدس را که از شب قبل خیس کرده‌اید به آن اضافه کرده و بگذارید به نقطه جوش برسد.

بعد از آن نوبت به اضافه کردن سیب زمینی‌ها خواهد رسید. آنها را به صورت نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. بعد از گذشتن ۱۰ دقیقه اوماج‌ها را به آش اضافه کرده و مرتبا هم بزنید این کار را بصورت مداوم انجام دهید تا اوماج‌ها بهم نچسبند. هر زمان که نیاز به آب بود می‌توانید به آن آب اضافه کنید تا خمیری نشود.

بعد از اینکه هم زدن آش به اتمام رسید شعله را کم کرده و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها به خوبی بپزند و آش جا بیفتد. اکنون آش آماده سرو شدن است. نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید