آش برنج همدان یک غذای ساده و اصیل
به گزارش گلونی آش برنج همدان یک غذای ساده و اصیل است که در فصل سرد زمستان سرو می شود. این آش در نهایت ساده بودن بسیار خوشطعم و خوشعطر است و به درمان و پیشگیری از سرماخوردگی کمک میکند.
شما به آسانی میتوانید این آش خوشمزه را تهیه کنید. امیدواریم از چشیدن طعم این آش فوقالعاده لذت ببرید.
با ما همراه باشید تا شما را با نحوه پخت این آش لذیذ آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش برنج همدان
- ۴ پیمانه برنج
- ۱ کیلوگرم سبزی آش
- ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه
- حدود ۷۰۰ گرم گوشت چرخ شده
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- ۲ پیمانه عدس
- ۲ عدد پیاز متوسط
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه و خوشعطر ابتدا باید عدس و برنج را بپزید.
باید از شب قبل برنج را خیس کرده و در هنگام شروع به آشپزی روی عدس و برنج را با آب پر کرده و بگذارید تا بپزند.
بعد از اینکه پخته شدند نوبت به اضافه کردن سبزی آش میرسد.
سپس سبزی آش را به مواد اضافه کنید.
حال پیازها را به شکل خلالی خرد کرده و با زردچوبه تفت دهید.
در گام بعد گوشتی را که از قبل چرخ کردهاید را با یک عدد پیاز سرخ کرده تفت داده و پس از تفت دادن به آش اضافه کنید.
حال یک ساعت اجازه دهید تا آش به خوبی پخته شده و جا بیفتد.
آش شما آماده سرو شدن است و شما میتوانید آن را با نعناع و سیر داغ تزیین نموده و میل کنید.
نوش جانتان.
نکته: همانطور که میدانید در شهرهای مختلف ممکن است روش طبخ غذا متفاوت باشد. مثلا میتوان به جای اضافه کردن گوشت به آش از آب قلم استفاده کرد و یا به جای گشنیز، اسفناج در آش بریزید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی