آش بلغور غذای محلی و خوشمزه اراک
به گزارش گلونی اگر میخواهید در ماه مبارک رمضان یک آش بسیار خوشمزه و مقوی در زمان افطار میل کنید ما به شما آش بلغور غذای محلی و خوشمزه اراک را پیشنهاد خواهیم کرد.
آش بلغور
همانطور که میدانید بلغور سرشار از مواد معدنی، فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین است. از این رو علاوه بر مزه بینظیری که دارد میتواند به سلامت قلب و دستگاه گوارش نیز کمک کند. این آش برای کودکان نیز بسیار مفید بوده و پیشنهاد خواهد شد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- ماهیچه: ۱ عدد
- آب گوشت: ۱/۵ لیتر
- لوبیا چیتی: ۱/۳ پیمانه
- نخود: ۱/۳ پیمانه
- بلغور گندم: ۱ پیمانه
- عدس: ۲ پیمانه
- برنج: ۱ پیمانه
- سبزی آش خرد شده: ۴۰۰ گرم
- پیاز داغ: به مقدار لازم
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- کشک غلیظ: ۵۰۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا کلیه حبوبات از جمله عدس، لوبیا، نخود و برنج را از شب قبل خیس کنید.
بعد از آن پیاز را درون ظرف ریخته و تفت دهید سپس گوشتهای خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی که تفت داده شد نخود را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید با آب گوشت بپزد. بعد از گذشت یک ساعت نوبت به اضافه کردن لوبیا چیتی میرسد.
لوبیاها را به مواد اضافه کرده و بگذارید آرام با حرارت کم بپزند.
بعد از گذشتن یک ساعت بلغور را به مواد اضافه نمایید و کاملا با مواد مخلوط کرده و بگذارید تمامی مواد با هم بپزند. زمانی که گوشت پخته شد آن را از مواد خارج کرده و ریش ریش نمایید و سپس مجددا به مواد اضافه کنید.
بعد از گذشتن ۱ ساعت عدس و برنج را به آنها اضافه کنید.
سپس سبزی، نمک و فلفل را به آش اضافه کرده و بگذارید خوب پخته شود.
حال در ظرفی جداگانه پودر گشنیز و زردچوبه را تفت داده و به آش اضافه کند و اجازه دهید خوب جا بیفتد.
در ۱۰ دقیقه آخر پخت شما میتوانید کشک را نیز به آش اضافه کنید. بعد از آن آش شما آماده سرو شدن است و میتوان آن را با سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی