آش بلغور آذربایجان یا آما آشو مقوی و پرخاصیت است
به گزارش گلونی آش بلغور آذربایجان یا آما آشو یکی از غذاهای محلی و سنتی آذربایجان و ارومیه است که در بیشتر نقاط کشور نیز طبخ میشود. این آش یکی از مقویترین و پرخاصیتترین آشهای سنتی ایران است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای آش بلغور
- لوبیا قرمز :پخته ۱ پیمانه
- فلفل دلمه ای کوچک : ۱ عدد
- پیاز خلال شده : ۱ عدد
- سیبزمینی متوسط: ۱ عدد
- گوجه فرنگی متوسط : ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- بلغور: ۱ پیمانه
- نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
- لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان کافی
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوش طعم ابتدا بلغورها را شسته و در مدت زمان ۳۰ دقیقه درون ظرفی پر از آب بگذارید تا خیس شوند.
سپس فلفل دلمهای و سیبزمینی را بصورت نگینی خرد کنید.
پیازها را بصورت خلالی درآورده و با مقداری روغن تفت دهید.
این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شوند ادامه دهید.
بعد از آن به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه را به پیازها اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
حال رب گوجهفرنگی را به مواد اضافه کرده و بعد از تفت دادن بلغور را با مقداری آب به آنها اضافه کنید و صبر کنید تا بجوش بیاید.
بعد از آن فلفل دلمهای و سیبزمینی را نیز به مواد اضافه کرده و اجازه دهید سیبزمینیها پخته شوند.
بعد از پخته شدن سیبزمینیها نوبت به اضافه کردن لوبیا قرمز خواهد رسید.
بعد از اینکه لوبیا قرمز پخته شد و آش شما جا افتاد میتوانید ظرفتان را با نعنا داغ لیمو ترش تزیین کرده و میل نمایید.
امیدواریم از چشیدن این آش خوشمزه لذت ببرید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی