آش شوربا یا آش گشنیز یزدی
به گزارش گلونی اگر در روزهای سرد پاییزی هوس یک آش بینظیر، خوش طعم و البته مقوی کردهاید ما به شما آش شوربا یا آش گشنیز یزدی را پیشنهاد خواهیم داد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
آش شوربا یا آش گشنیز یزدی
این آش با داشتن سبزیجات از جمله اسفناج و حبوباتی مانند ماش برای سرماخوردگی بسیار مفید است و بدن شما را در برابر سرماخوردگی ایمن میسازد.
مواد لازم برای تهیه آش
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- شوید تازه یا خشک: ۱ قاشق سوپ خوری (اختیاری)
- سبزی آش (گشنیز، تره، اسفناج و جعفری خرد شده): ۲۰۰ گرم
- برنج نیم دانه: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
- پیاز داغ: ۱ قاشق غذا خوری
- نعنا داغ: ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به مقدار لازم
- شلغم: یک عدد (اختیاری)
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا پیازها را خورد کرده و با گوشت چرخ کرده آنها را تفت میدهیم.
سپس بعد از اینکه به خوبی تفت داده شدند ادویهها را به آنها اضافه نموده و خوب هم میزنیم تا گوشت مزهدار شود.
حال لازم است مقداری آب به مواد اضافه کرده و بگذاریم به نقطه جوش برسد.
بعد از آن ماش و برنجی را که از قبل شستهاید به مواد اضافه کنید تا پخته شوند.
اسفناجها را نیز خرد کرده و به آش اضافه نمایید. بگذارید تا آش خوب جا بیفتد.
میتوانید نیم ساعت قبل از اینکه غذا را سرو کنید به آن شلغم نیز اضافه کنید. شلغمها را خورد کرده و به آش اضافه کنید. زمانی که آش جا افتاد میتوانید با چند برش لیموی تازه و تعدادی جعفری ظرفتان را تزیین نموده و بر روی آش، نعنا داغ و پیازداغ بریزید. اکنون آش شما آماده میل شدن است. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی