آش وسلی یا آش عباسعلی کرمانشاهی
آش وسلی یا آش عباسعلی کرمانشاهی
به گزارش گلونی طعم خوش غذاهای سنتی ایران زمین را میتوانید در کرمانشاه مزه کنید.
آش وسلی یا آش عباسعلی کرمانشاهی یک آش بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانیست که بسیار خوشطعم بوده و برای بدن مفید است.
آش وسلی یا آش عباسعلی کرمانشاهی
در واقع این آش خوشطعم مانند دیگر آشهای محلی از جمله ماش و ترخینه مربوط به خطه کرمانشاه است.
این آش از محتویاتی حبوبات، گوشت، برنج و گندم پخته میشود. البته برخی از زنان کرمانشاهی در این آش سبزیهایی مثل گشنیز، ریحان، جعفری و شوید هم میریزند.
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشبو و خوش طعم ابتدا باید از یک روز قبل حبوباتی که برای اضافه نموده به این آش در آب گرم خیس نمایید این کار برای رفع نفخ و زود پخته شدن حبوبات انجام میگیرد.
بعد از انجام اینکار حبوبات را با مقداری آب و نمک روی شعله گاز قرار دهید تا پخته شود.
به شما پیشنهاد میشود عدس را جداگانه خیس کرده و جداگانه بپزید چرا که پخت عدس با سایر حبوبات متفاوت است.
بعد نوبت به برنج میرسد بهتر است دو ساعت قبل از پخت غذا برنج را بشویید و خیس دهید.
حال گندم را نیز خیس کنید و بپزید. زمانی که گندم نیمه پز شد برنج را به آن اضافه کرده تا بپزد.
حال نوبت به گوشت میرسد که باید با زردچوبه و ادویههای دلخواه و کمی فلفل تفت داده شود.
بعد از اینکه پخته شد استخوانهای گوشت را از آن جدا نمایید و بصورت ریش ریش خرد کنید.
بعد از اینکه تمامی مواد بصورت جداگانه پخته شدند تمامی آنها را درون یک قابلمه ریخته و کمی آب به آن اضافه کنید.
بهتر است نمک، فلفل و زرد چوبه نیز بهآن اضافه نمایید تا خوش طعم شود. اجازه دهید تا آش بجوشد و کمکم جا بیوفتد. در نهایت با اضافه کردن روغن حیوانی و یا روغن زیتون او را خوش طعمتر خواهید کرد. نوش جانتان.
مواد لازم برای درست کردن آش
- گوشت دنده گوسفندی: ۳۱۱ گرم
- گندم پوست کنده: ۱/۵ پیمانه
- برنج: نصف پیمانه
- عدس: نصف پیمانه
- نخود: نصف پیمانه
- لوبیا چیتی: نصف پیمانه
- لوبیا سفید : نصف پیمانه
- پیاز درشت برای پیاز داغ: ۵ عدد
- سیر برای سیر داغ: ۱۱ حبه
- نعناع خشک برای نعناع داغ: به میزان لازم
- روغن حیوانی: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 201117 ساعت خبر : 11:00 ق.ظ