آش کدو حلوایی گیلانی غذایی لذیذ و متفاوت
آش کدو حلوایی گیلانی غذایی لذیذ و متفاوت
به گزارش گلونی آش کدو حلوایی گیلانی غذایی لذیذ و متفاوت از سایر غذاهای ترش گیلان است. بله درست شنیدید در میان غذاهای ترش و خوش طعم گیلانی غذاهای شیرین نیز وجود دارند که بسیار خوش طعم هستند.
این غذای لذیذ را میتوانید با شکر و شیره نیز سرو نمایید. این آش خوش عطر کاملا گیاهی بوده و هیچگونه فرآورده حیوانی در آن به کار نرفته است و برای افرادی که گیاهخوار هستند بسیار مفید است.
امیدواریم از چشیدن این آش نهایت لذت را ببرید.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا سازیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده ۵۰۰ گرم
- برنج ۱ لیوان
- شیر ۲ لیوان
- آب ۳ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- شکر به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
دستور تهیه آش کدو حلوایی
ابتدا برنج را بشویید و سپس در آب خیس کنید.
کدو را پوست گرفته و به قطعات مربعی تقسیم کنید.
حال نوبت آن رسیده که برنج را با آب روی حرارت قرار داده و کدو را به آن اضافه کنید.
برای اینکه در هم حل شوند مرتبا برنج و کدو را هم بزنید.
در نهایت شکر را اضافه کرده و زمانی که آش پخته شد روی آن را با دارچین تزیین نمایید.
اکنون آش آماده سرو کردن است.
نوش جانتان.
نكات طلایی
در زمان پخت اگر آب برنج کم بود میتوانید اندکی آب به آن اضافه نمایید.
هر چقدر برنج بیشتر خیس شود در هنگام پخت نیاز به آرد بیشتری دارد.
استفاده از برنج نیمدانه مزه بهتری به آش خواهد داد.
میتوانید مقدار شکر اضافه شده به آش را کم و زیاد کنید این بستگی به ذائقه شما دارد.
برای اینکه آش بیشتر جا بیفتد میتوانید آرد برنج را در آب حل کرده و در زمان پخت به آن اضافه کنید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 201907 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ