خانه » امروز در گلونی » روز جهانی نوتلا کشفی خوشمزه برای تمام سال
روز جهانی نوتلا کشفی خوشمزه برای تمام سال

روز جهانی نوتلا کشفی خوشمزه برای تمام سال

روز جهانی نوتلا کشفی خوشمزه برای تمام سال

۱۷ بهمن برابر با ۵ فوریه روز جهانی نوتلا نام‌گذاری شده است.

به گزارش گلونی کمتر کسی در دنیا وجود دارد که نوتلا دوست نداشته باشد و از آن دوری کند.

کشف این نوع شکلات که فرمول ساده و همگانی دارد؛ فندق، کاکائو و پودر شکر، پاسخی برای کمبود شکلات در جنگ جهانی دوم بود.

پیترو فررو، یک شیرینی‌پز اهل شهر پیمونت ایتالیا، به‌صورت هنرمندانه‌ای نوعی خمیر شیرین از فندق، شکر و تنها مقدار کمی کاکائوی خام درست کرد.

او آن را به ‌شکل یک قرص نان درآورد تا بتوان آن را تکه‌تکه و با نان مصرف کرد و نام یک شخصیت کارناوالی مشهور محلی در آن زمان، گیندوجا، را روی آن گذاشت.

روز جهانی نوتلا

در تاریخ ۱۴ می سال ۱۹۴۶، شرکت فررو به‌ صورت رسمی تأسیس شد.

ساخت محبوب‌ترین خوراکی دنیا

پسر پیترو فررو، مایکل با به‌کارگیری نبوغ ابتکاری خود و با آزمون‌ و خطا، دستورالعمل سوپرکرما را اصلاح کرد.

برای اولین بار یک کرم جدید، مخلوطی از فندق و کاکائو، تولید کرد. هرچند هنوز بدون نام بود.

پس کلاه خلاقیت خود را دوباره بر سر گذاشت و بهترین اسم را برای مشهورترین خوراکی مردم جهان انتخاب کرد: نوتلا.

این محصول بیش از نیم قرن است که تولید می‌شود و یکی از خوراکی‌های پرطرفدار دنیا محسوب می‌شود.

البته شرکت تولیدکننده نوتلا هم برای جذب رضایت طرفداران خود، دست به اقداماتی نظیر برگزاری بزرگترین صبحانه دنیا، تاسیس سایت برای بارگذاری عکس و خاطرات کاربران با نوتلا و راه‌اندازی کافه مخصوص این خوراکی زد.

درواقع علاوه بر تولید این نوع شکلات، با تبلیغات درسطح جهانی توانست نام این شرکت و محصول را زنده نگه‌دارد.

گفتنی است این محصول با این فرمول و با نام‌های مختلف در ایران نیز تولید می‌شود.

و علاقه‌مندان و طرفداران این محصول از آن‌ها نیز می‌توانند استفاده کنند.

پایان پیام

نویسنده: سارا ملاعباسی

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید