آش برگه مرکزی آشی خوشمزه و بینظیر
به گزارش گلونی آش برگه مرکزی آشی خوشمزه و محلی است که در بیشتر شهرهای استان مرکزی طبخ خواهد شد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد اولیه برای تهیه آش برگه
- لوبیا چیتی پخته شده: ۱ پیمانه
- رشته آش: ۲۵۰ گرم
- نخود پخته شده: ۱پیمانه
- عدس پخته شده: ۱ پیمانه
- برگه زرد آلو ترش: ۲ پیمانه
- سبزی آش: نیم کیلو
- شیره: نصف پیمانه
- سرکه قرمز: ۱ پیمانه
- سیر سرخ شده: ۱ بوته
- پیاز: ۲ عدد
- چغندر: ۱ عدد
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- نعنا: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش برگه
برای تهیه این آش خوشمزه و لذیذ ابتدا لازم است پیاز را خرد کرده و در ظرفی مناسب با روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مقداری زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و تفت دهید.
حال چغندرها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. بعد از اینکه چغندرها نیز با مواد تفت داده شدند میزان ۱ لیتر آب به آنها اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند. بعد از آن سبزیها را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
در مرحله بعد نوبت به آلوهایی میرسد که از شب قبل خیس کردهاید. آلوها را به آش اضافه کرده و خوب هم بزنید .
در مرحله آخر حبوبات از پیش پخته شده و برگه زردآلو ترش، شیره انگور و سرکه را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید خوب پخته شوند. زمانی که آش شما جا افتاد و لعابدار شد میتوانید آن را میل نمایید.
نوش جانتان.
نکات لازم برای تهیه آش
- بهتر است تنها در مرحله آخر درب ظرف را ببندید. اینکار سبب خوشرنگتر شدن آش خواهد شد.
- شما میتوانید شیره و سرکه را از دستور تهیه آش حذف کرده و به جای آن مواد دلخواه بریزید.
- برای خوش طعم شدن آش حتما آلو را را از شب قبل خیس کرده و همراه با آبشان درون آش بریزید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی