آش ارده اهواز غذایی سنتی و خوشمزه
به گزارش گلونی اگر میخواهید مزه یک آش بسیار خوشمزه را بچشید ما به شما آش ارده اهواز غذایی سنتی و خوشمزه را پیشنهاد میدهیم.
همانطور که از نام این آش پیداست غذایی خوش طعم است که با ارده تهیه میشود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
امیدواریم از چشیدن این آش لذت ببرید. نوش جانتان.
مواد لازم برای تهیه آش ارده
- برنج: ۴ لیوان
- ماش: ۲ لیوان
- ارده تیره رنگ: به مقدار دلخواه
- نمک: مقداری کمتر از حالت معمول
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا باید ماش و برنج را چند ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید.
اینکار سبب میشود تا حبوبات زودتر پخته شوند و نفخ آنها از بین برود.
بعد از آن مقداری از ماش را روی حرارت قرار دارده تا پخته شوند.
در این حین یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کرده و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
بعد از اینکه آب درون قابلمه جوش آمد برنجی را که از قبل خیس کردهاید درون آن بریزید تا پخته شود.
زمانی که برنج کمی درون آب جوش خرد و قد کشید آن را آبکش کنید.
بعد از آن برنج و ماش را با یکدیگر مخلوط کرده و درون قابلمهای بریزد تا پخته شوند.
بعد از آن برنج و ماش را درون سینی بزرگی بریزید و زمانی که بخار آن خارج شد ارده را به آنها اضافه کرده و با چنگال به آرامی هم بزنید.
همانطور که می دانید ارده چرب است از این رو در زمان پخت دیگر نیاز به اضافه کردن روغن به برنج نیست.
اکنون غذای شما آماده سرو شدن است. میتوانید روی آن را با شیره و ارده تریین کرده و میل نمایید. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی