آش بادمجان تویسرکان غذایی خوشمزه و سنتی از همدان
به گزارش گلونی آش بادمجان تویسرکان غذای خوشمزه و سنتی همدان است.
این آش بسیار لذیذ بوده و به عنوان غذای اصلی از آن میتوانید استفاده کنید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم آش بادمجان تویسرکان
- گوشت سردست: ۴۰۰ گرم
- لوبیا سفید: ۱۰۰ گرم
- لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم
- نخود: ۱۰۰ گرم
- بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۳ عدد
- سیر: ۴ حبه
- نعناع خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- بادمجان: ۱ کیلوگرم
- کشک: ۲۰۰ گرم
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و درون تابهای با مقدار کمی روغن تفت دهید.
این کار را تا زمانی که پیازها طلایی و نرم شدند ادامه دهید.
بعد از آن گوشت را شسته و درون قابلمه بریزید. بعد از اینکه گوشت تفت داده شد و کمی سرخ شد دو لیوان آب را به آن اضافه کرده و اجازه دهید گوشت کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن گوشت آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید بعد از ریش ریش کردن آن را کنار گذاشته تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
بادمجان ا را پوست کنده و مقداری نمک روی آنها بپاشید تا تلخی آنها از بین برود.
بعد از گذشتن ۳۰ دقیقه که تلخی بادمجانها از بین رفت آن را آبکشی کرده و خشک نمایید.
سپس بادمجانها را درون روغن سرخ کرده و اجازه دهید تا کمی خنک شود. حال بادمجانها را به شکل مربعی خرد کنید.
در مرحله بعد بلغور را نیز با ۸ لیوان آب داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و اجازه دهید به خوبی پخته شود.
حبوبات را نیز که از شب قبل خیس کردهاید همراه با دو الی سه لیوان آب درون قابلمه کوچکتر ریخته و اجازه دهید تا آنها نیز پخته شوند.
زمانی که حبوبات پختن آنها را به قابلمهای که بلغور در آن در حال پخته شدن است اضافه کنید.
در مرحله بعد یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با روغن و زردچوبه تفت دهید و آن را به قابلمه آش اضافه کنید.
گوشت ریش ریش شده را نیز به همراه بادمجان هایی که خرد شده به قابلمه اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
حالا اجازه دهید آش با حرارت ملایم به خوبی جا بیفتد و هر زمان که آش کشدار شد کشک را آرام به آن اضافه کنید. اکنون آش شما آماده میل شدن است. میتوانید روی آن را با سیر داغ و پیاز داغ تزیین نمایید. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی