خانه » پیشنهاد سردبیر » آش خیار چنبر تویسرکان غذایی سنتی از همدان
آش خیار چنبر تویسرکان

آش خیار چنبر تویسرکان غذایی سنتی از همدان

آش خیار چنبر تویسرکان غذایی سنتی از همدان

به گزارش گلونی یک آش سنتی، خوشمزه و لذیذ را با آش خیار چنبر تویسرکان تجربه کنید. این آش بسیار مقوی و خوشمزه بوده و در بیشتر نقاط کشور به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم آش خیار چنبر

  • خیار چنبر: 1 کیلو
  • سیر: 1 بوته
  • نعنای خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • کشک: 1 لیوان
  • عدس: 200 گرم
  • بلغور گندم: 150 گرم
  • پیاز: 3 عدد
  • نان خشک: 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت: 200 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن (عدس) را از چند ساعت قبل خیس نمایید. این کار سبب می‌شود تا زودتر پخته شده و نفخ آن از بین برود. سپس در زمان آشپزی چند تکه گوشت را با یک عدد پیاز خرد شده به خوبی تفت داده و بر روی آن آب بریزید و بگذارید گوشت به خوبی پخته شود.

وقتی گوشت نیم پز شد عدس و بلغور را نیز به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا به خوبی پخته شود.

در مرحله بعد خیار چنبر‌ها را پوست گرفته و نصف کنید سپس تخم خیار‌ها را خارج کرده و مانند کرفس به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

حال درون تابه‌ای مقداری روغن ریخته و خیارهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

این کار را تا زمانی که نرم شوند ادامه دهید. توجه داشته باشید خیارها نباید له شوند. خیار‌ها را به مواد آش اضافه کنید.

سپس پیاز و سیر خرد شده را درون روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.

نعنا خشک را نیز به صورت جداگانه در روغن تفت داده و کنار بگذارید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.

نصف سیرداغ و نصف پیازداغ را به قابلمه اضافه کنید تا طعم‌دار شود.

در مرحله آخر زمانی که تمامی مواد به خوبی پخته شدند نمک، فلفل و کشک را به آش اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد.

اکنون آش شما آماده سرو شدن است.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

پس نان خشک چی شد

به بالا بروید