آش ساک گلستان غذایی مقوی از خطه گلستان
به گزارش گلونی آش ساک گلستان غذایی مقوی و پر خاصیت است. برای تهیه این آش از اسفناج استفاده میکنند و همین سبب مقوی بودن آن میشود. چرا که اسفناج سرشار از آهن و پروتئین است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آن آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش ساک
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- اسفناج:۱/۵ کیلو گرم
- آرد برنج:۱ پیمانه
- لپه: ۱۰۰ گرم
- روغن: ۱۵۰ گرم
- پیاز داغ: ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
- زردچوبه – نمک و فلفل: به مقدار لازم
- تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد
- آب غوره: به میزان دلخواه
- نعناع داغ و پیاز داغ برای تزئین به میزان دلخواه
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب میشود نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شوند. حال در هنگام آشپزی ابتدا لپههایی که از قبل خیس کردهاید را بپزید و کنار گذاشته تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
سپس درون قابلمهای آب ریخته و بگذارید بجوشد. زمانی که آب جوش آمد اسفناجهای از پیش خرد شده را به آن اضافه کنید در این حین لپهها را نیز به آن اضافه کنید.
حال در تابهای روغن ریخته و پیازهایی را که به صورت خلالی خرد کردهاید همراه با زردچوبه درون تابه تفت دهید. سپس آنها را به مواد درون قابلمه اضافه کنید. حال آرد برنج را در یک لیوان آب سرد ریخته و هم بزنید و به آش اضافه کنید. بگذارید تا آش بجوشد و بخوبی جا بیفتد.
در این زمان که مواد پخته میشود گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه ورز داده و بصورت کوفته ریز درآورید. و آنها را در روغن سرخ کنید و به آش اضافه کنید.
برای خوش طعمتر شدن غذا آبغوره، نمک و فلفل مورد نیاز را هم اضافه کنید.
در مرحله آخر تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال خوب هم بزنید. سپس آنها را کم کم داخل آش ریخته و هم بزنید. زمانی که آش لعابدار شد و جا افتاد آن را با نعناع داغ و پیاز تزئین کنید. اکنون میتوانید آش ساک را میل کنید. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی