آش پرشکه کردستان آشی اصیل مخصوص ماه محرم و رمضان
به گزارش گلونی اگر به دنبال تجربه طعمی خاص و متفاوت در روزهای سرد زمستان هستید ما به شما آش پرشکه کردستان آشی اصیل را پیشنهاد میدهیم.
شما عزیزان میتوانید این آش خوشمزه را در ماه محرم و رمضان پخته و سرو نمایید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این آش خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه آش پرشكه كردستان
- آرد
- عدس
- اسفناج
- سبزی آش
- پیاز داغ
- نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه
- سبزی معطر (نوع سبزی کوهی به اسم کویز)
طرز تهیه پُرشکَه كردستان
اگر اکنون آماده آشپزی و پختن این آش خوشمزه هستید ابتدا باید شروع به درست کردن پرشکههای درون آش نماییم.
برای درست کردن پرشکه ابتدا باید آرد را الک کرده و به مقدار کمی آب به آن اضافه نمایید.
بعد از این کار خمیری کم آب و خشک بدست میآید.
بعد از به دست آمدن خمیر آن، روی الک پهن کرده و با حرکت دورانی دست، خمیرهای کوچک و گردی به اندازه عدس درست نمایید. این چنین پرشکههای شما آمادهاند.
حال لازم است یک سینی آورده و پرشکهها را درون آن پخش کنید و در زیر گرمای آفتاب قرار دهید.
اگر در زمستان مشغول آشپزی هستید میتوانید سینی را روی بخاری بگذارید.
در این مرحله باید سبزیها را ابتدا شسته و سپس خورد نمایید.
بعد آنها را با پیاز تفت داده و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اجازه دهید سبزی طعمدار شود.
در مرحله آخر عدسی را که از شب قبل خیس کردهاید به سبزیها اضافه نموده و روی آنها به میزان لازم آب بریزید و بگذارید آشتان خوب پخته و جا بیفتد.
بعد از اینکه عدس و سبزیها پخته شدند پرشکهها را به آش اضافه کنید.
هنگامی که آش شما لعاب انداخت میتوانید آن را میل کنید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازى