خانه » پیشنهاد سردبیر » آش پرشکه کردستان آشى مخصوص ماه محرم و رمضان
آش پرشکه کردستان

آش پرشکه کردستان آشى مخصوص ماه محرم و رمضان

آش پرشکه کردستان آشی اصیل مخصوص ماه محرم و رمضان

به گزارش گلونی اگر به دنبال تجربه طعمی خاص و متفاوت در روز‌های سرد زمستان هستید ما به شما آش پرشکه کردستان آشی اصیل را پیشنهاد می‌دهیم.

شما عزیزان می‌توانید این آش خوشمزه را در ماه محرم و رمضان پخته و سرو نمایید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این آش خوشمزه را در اختیارتان قرار دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش پرشكه كردستان

  • آرد
  • عدس
  • اسفناج
  • سبزی آش
  • پیاز داغ
  • نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه
  • سبزی معطر (نوع سبزی کوهی به اسم کویز)

طرز تهیه پُرشکَه كردستان

اگر اکنون آماده آشپزی و پختن این آش خوشمزه هستید ابتدا باید شروع به درست کردن پرشکه‌های درون آش نماییم.

برای درست کردن پرشکه ابتدا باید آرد را الک کرده و به مقدار کمی آب به آن اضافه نمایید.

بعد از این کار خمیری کم آب و خشک بدست می‌آید.

بعد از به دست آمدن خمیر آن، روی الک پهن کرده و با حرکت دورانی دست، خمیر‌های کوچک و گردی به اندازه عدس درست نمایید. این چنین پرشکه‌های شما آماده‌اند.

حال لازم است یک سینی آورده و پرشکه‌ها را درون آن پخش کنید و در زیر گرمای آفتاب قرار دهید.

اگر در زمستان مشغول آشپزی هستید می‌توانید سینی را روی بخاری بگذارید.

در این مرحله باید سبزی‌ها را ابتدا شسته و سپس خورد نمایید.

بعد آنها را با پیاز تفت داده و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اجازه دهید سبزی طعم‌دار شود.

در مرحله آخر عدسی را که از شب قبل خیس کرده‌اید به سبزی‌ها اضافه نموده و روی آنها به میزان لازم آب بریزید و بگذارید آش‌تان خوب پخته و جا بیفتد.

بعد از اینکه عدس و سبزی‌ها پخته شدند پرشکه‌ها را به آش اضافه کنید.

هنگامی که آش شما لعاب انداخت می‌توانید آن را میل کنید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازى

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید