دبیر علمی دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی معرفی شد
علیرضا بهرامی به عنوان دبیر علمی دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی معرفی شد.
به گزارش گلونی به نقل از دبیرخانه جشنواره، در حکم انتصاب دبیر جشنواره شعر دانشجویی آمده است:
«فرهيخته گرامی جناب آقای دكتر عليرضا بهرامی
جشنواره شعر دانشجويی فرصتی است براي شناسايی و پرورش استعدادهای جوان كه با هر تفكر و سليقهای در اين عرصه حضور يافته و با نگاه و زبان تازه، گامی موثر در جهت ايجاد رونق و گسترش ادب و شعر در جامعه بردارند.
از اينرو، نظر به شايستگی و سوابق فرهنگی و ادبی جنابعالی، به موجب اين حكم، به عنوان «دبير علمي دومين جشنواره ملی شعر دانشجويی» منصوب میشويد.
اميد است با ياری پروردگار متعال و به همت والا و تلاشهای بیدريغ شما، شاهد برگزاری هر چه با شكوهتر اين جشنواره باشيم.
دکتر عيسی عليزاده – معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی»
دبیر علمی دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی
پیشتر عبدالجبار کاکایی، اسماعیل امینی، سعید بیابانکی، محمدرضا ترکی، پونه نیکوی، کوروش انصاری، علیرضا بهرامی، عادل تقوی، فرزین پورمحبی، سمانه عنبری، آرش شفاعی و حسین تقوی بهعنوان اعضای شورای سیاستگذاری دومین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی منصوب شده بودند.
نخستین دوره «جشنواره ملی شعر دانشجویی» با مشارکت دانشجویان و استادان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور، در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ برگزار شد.
محفلهای شعری نخستین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی نیز از روز ملی شعر و ادب سال گذشته در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آغاز شد و در دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه زنجان، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه گرگان و دانشگاه الزهرا(س) ادامه یافت. در این رویدادها، علاوه بر برگزاری نشستهای تخصصی و شعرخوانی دانشجویان و استادان دانشگاه، مراسم تجلیل و اهدای نشان «رودکی» به محمدرضا شفیعی کدکنی، ساعد باقری، محمدعلی بهمنی، عبدالجبار کاکایی و ناصر فیض، هر کدام زیر یک شاخه شعری (ازجمله شعر آیینی، غزل، ترانه و طنز) برگزار شدند.
پس از شیوع ویروس کرونا که به لغو برخی از محفلهای جشنواره در دانشگاههای مختلف کشور انجامید، آیین پایانی نخستین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی، روز دهم تیرماه سال جاری، همزمان با روز نکوداشت صائب تبریزی، بهصورت برخط برگزار و طی آن، از برگزیدگان تجلیل شد.
دومین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی نیز با وجود تداوم تعطیلی دانشگاهها بر اثر همهگیری بیماری ناشی از شیوع ویروس کرونا، در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ با مشارکت دانشجویان سراسر کشور و دانشگاههای مختلف برگزار خواهد شد.
قرار است که تمرکز دومین دوره این جشنواره بر برگزاری نشست ها و محفل های برخط و برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی متنوع به صورت برخط باشد؛ در کنار برگزاری بخش رقابتی جشنواره که کلیه مراحل ثبت نام، شرکت و داوری آن به صورت الکترونیک انجام خواهد شد.
پایان پیام