آش اشکنه قند بیرجند آشی خوش طعم

آش اشکنه قند بیرجند آشی خوش طعم

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید طعم خوش یک آش بی‌نظیر از استان خراسان جنوبی را بچشید ما به شما اشکنه قند بیرجند را پیشنهاد می‌دهیم. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • کره: ۲ قاشق سوپخوری
  • آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
  • آب: ۲ پیمانه
  • آبلیمو: ۲ قاشق سوپخوری
  • گردو: ۴ عدد (ساییده)
  • دارچین: ۱ قاشق چای خوری
  • زعفران: نصف قاشق چایخوری (آبکرده و غلیظ)
  • پودر قند: به میزان دلخواه

دستور پخت آش اشکنه قند

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا تابه‌ای با دیواره‌های بلند را روی حرارت قرار داده و میزانی کره درون آن بریزید و شعله را کم کرده و اجازه دهید تا کره به خوبی داغ شود. سپس آرد برنج را کم کم درون تابه ریخته و با قاشق چوبی آن را تفت دهید.

این کار را تا زمانی که آرد برنج تغییر رنگ دهد ادامه دهید. در این حین مدام آرد را هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.

زمانی که رنگ آرد قهوه‌ای شد نوبت به اضافه کردن آب است. آب را کم کم به آرد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

در مرحله بعد گردو، دارچین، گلاب، پودر قند و آبلیمو را درون تابه ریخته و منتظر بمانید تا به جوش آید و غلیظ شود.

در مرحله آخر شعله را خاموش کرده و زعفران را به آش اضافه کنید تا بوی عطر آش چند برابر شود. اکنون آش شما آماده میل شدن است. نوش جان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 213739 ساعت خبر : 4:57 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=213739
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات