دومین همایش ملی حفاظت از ماهیان بوم زاد ایران
به گزارش گلونی «دومین همایش ملی حفاظت از ماهیان بوم زاد ایران» به میزبانی آنلاین گلونی برگزار میشود.
چهارشنبه ۶ اسفندماه از ۸ صبح تا ۱۷
لینکهای پخش زنده:
اسکایروم گلونی
آپارات گلونی
اینستاگرام گلونی
دومین همایش ملی حفاظت از ماهیان بوم زاد ایران
برخی محورها:
حفاظت، مخاطرات گونههای غیر بومی، تاکسونومی، جغرافیای زیستی، زیست شناسی، بوم شناسی
مناطق حفاظت شده مورد نیاز ماهیها، دریای خزر، تالاب انزلی، سفیدرود،
ذخایر ژنتیکی، ژنتیک جمعیت، تکوین، تکامل، ریخت شناسی
بازسازی ذخایر، تکثیر و پرورش
مخاطرات بهداشتی، انگل شناسی، بیماریها
صیادی مسئولانه و فرآوری بهینه محصولات شیلاتی
ایران عزیز به واسطه داشتن تنوع اقلیمی، زیست بومهای متنوع آب شیرین و همینطور خطوط ساحلی طولانی، زیستگاه مهمی برای انواع ماهیهای آب شیرین و دریایی محسوب میشود.
تاکنون حدود سیصد گونه ماهی آب شیرین از آبهای داخلی ایران شناسایی شدهاند که حدود یک سوم آنها منحصر به این آب و خاک هستند یا به عبارتی بومزاد ایران شناخته میشوند.
تنوع گونهای قابل توجهی نیز (نزدیک به یکهزار گونه) در بخش ماهیان دریایی، هم در دریای خزر و هم در خلیج فارس و دریای عمان ثبت شده است.
اما از سوی دیگر، به خاطر مداخلات مختلف انسانی، تغییر اقلیم و مدیریت نامناسب منابع طبیعی در سالها و دهههای اخیر تهدیدات متعددی متوجه این گنجینه ارزشمند ذخایر ژنتیکی شده است.
بنابراین، با توجه به اهمیت حفاظت از تنوع زیستی ماهیان در کشور و لزوم فرهنگسازی مناسب در این زمینه، پژوهشکده حوضه آبی دریای خزر دانشگاه گیلان با همکاری انجمن ماهی شناسی ایران در راستای همافزایی و تبادل نظر محققان علوم ماهیشناسی و آبزیان و همینطور با هدف نهایی فرهنگسازی در سطح جامعه اقدام به برگزاری دومین کنفرانس ملی حفاظت از ماهیان بومی ایران با تاکید بر ماهیان حوضه آبریز دریای خزر به صورت آنلاین نمودهاند.
پایان پیام