خانه » آخرین اخبار کووید ۱۹ از خاورمیانه
آخرین اخبار کووید 19 از خاورمیانه

آخرین اخبار کووید ۱۹ از خاورمیانه

آخرین اخبار کووید ۱۹ از خاورمیانه

به گزارش گلونی مصر یک محموله ۸۵۴ هزار عددی واکسن کرونا را از طریق مکانیسم کوواکس دریافت کرد.

این محموله بخشی از ۴۰ میلیون دوز واکسن کووید ۱۹ است که مصر قرار است از طریق GAVI  دریافت کند.

سخنگوی وزارت بهداشت و سلامت مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد: «واکسن آسترازنکا ارسالی هم ازسازمان بهداشت جهانی و هم از سازمان دارویی مصر برای استفاده اضطراری تأییدیه گرفته است.»

وی افزود: «این محموله قبل از واکسیناسیون کارگران پزشکی، افراد مسن و گروه‌های واجد شرایط شهروندان مبتلا به بیماری‌های مزمن در آزمایشگاه‌های مقامات آزمایش می‌شود.

مصر حدوداً دو ماه قبل یک محموله ۵۰ هزار دوزی واکسن آسترازنکا دریافت کرده بود که از آن برای شروع واکسیناسیون کادر درمان خود استفاده کرده بود.»

تور واکسیناسیون در روسیه

روزنامه‌های ترکی حریت گزارش داد: شرکت‌های مسافرتی این کشور شروع به برگزاری تورهای واکسیناسیون به روسیه برای کسانی که نمی‌خواهند منتظر دریافت واکسن کووید ۱۹ شوند، کرده‌اند.

تورها شامل بازدید از مسکو، هزینه هتل و پرواز و واکسیناسیون است. همچنین به کسانی که واکسن دریافت کنند گواهی دریافت واکسن داده می شود.

در این گزارش آمده افرادی که تور را بخرند دو بلیت رفت وبرگشت دریافت خواهند کرد: «به عنوان مثال، اگر اولین پرواز در ۱۵ آوریل باشد، بلیت پرواز دوم برای تاریخ ۶ مه تنظیم می‌شود. در هر دو عزیمت ۲ شب اقامت در مسکو وجود دارد واکسیناسیون به محض رسیدن به مسکو انجام می‌شود. واکسیناسیون در کلینیکی انجام می‌شود که ما در آنجا توافق انجام داده‌ایم. واکسن اسپوتنیک وی به مسافران تنظیم خواهد شد.»

طبق اعلام وزارت بهداشت ترکیه، بیشتر از ۸.۴ میلیون نفر از اهالی این کشور تا امروز یک دوز واکسن ویروس کرونا و ۶.۶ میلیون نفر هم هر دو دوز را دریافت کرده اند.

آخرین اخبار کووید ۱۹

امارات متحده عربی تولید واکسن سینوفارم چین را از ماه آوریل آغاز می‌کند و به کشورهای حوزه خلیج فارس کمک می‌کند برنامه‌های تأمین ویروس کرونا در سراسر جهان را تسریع کند.

صنایع دارویی خلیج فارس ، معروف به جولفار، اولین کشوری بود که تائیدیه را برای استفاده عمومی در ماه دسامبر تصویب کرد و اعلام کرد این واکسن ۸۶ درصد در جلوگیری از کووید ۱۹ موثر است.

امارات متحده عربی برای حدود ۸۰ درصد جمعیت خود حداقل یک دوز واکسن تزریق کرده است و از این لحاظ دومین کشور جهان محسوب می‌شود. در این کشور واکسن‌های فایزر، آسترازنکا، اسپوتنیک و سینوفارم مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

چرا که امارات در ماه پیش شروع به ارائه دوز «تقویت کننده» سوم واکسن سینوفارم به کسانی که پس از دو دوز واکسن تولید آنتی بادی کافی نداشتند، کرده است.

وزیر امور خارجه امارات اخیرا گفت: «دو کشور اکنون در حال بررسی روش‌های همکاری برای مبارزه با همه‌گیری در خاورمیانه و آفریقا هستند، از جمله ایجاد یک مکانیسم بین المللی برای سهولت سفر به این دوکشور برای تزریق واکسن.»

وی همچنین گفت:« دو کشور تلاش خواهند کرد تا تولید دو جانبه واکسن ها را تسریع کنند تا کمک زیادی به اطمینان برای در دسترس بودن و مقرون به صرفه بودن واکسن ها کنند.»

جولفار، تاسیس شده در سال ۱۹۸۰ در راس‌الخیمه یکی از بزرگترین تولید کنندگان دارو در خاورمیانه و آفریقا است.

پایان پیام

ترجمه: دکتر امیر صدری، روابط عمومی سازمان نظام پزشکی

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید