آش سورولی تبریز غذایی سنتی و خوشمزه
به گزارش گلونی اگر میخواهید یکی از غذاها و آشهای بسیار خوش طعم را میل کنید ما به شما آش سورولی تبریز غذایی سنتی و خوشمزه استان تبریز را پیشنهاد میدهیم.
این آش با استفاده از سبزی کوهی خاص به نام سورولی تهیه میشود.
در واقع این سبزی را میتوان در فصل بهار تهیه نمود
وجود بلغور در این آش سبب شده این آش بسیار مقوی و پرخاصیت باشد.
بلغور سرشار از فیبر است و فیبر میتواند به شما در تنظیم حرکات رودهای و سمزدایی بدن کمک کنند.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه و مقوی آشنا کنیم.
مواد لازم برای آش سورولی
- پیاز متوسط: یک عدد
- نخود: نصف پیمانه
- بلغور: نصف پیمانه
- برنج: نصف پیمانه
- آب گوشت: ۲ لیوان
- سبزی سورولی: یک کیلو
- کشک یا ماست: به میزان دلخواه
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا باید حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و به خوبی پخته شود.
به یاد داشته باشید باید حبوبات را به صورت جداگانه خیس نمایید و هر چند ساعت یکبار آب آنها را عوض کنید.
در هنگام آشپزی پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و درون تابهای با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شدن ادامه دهید.
سپس نخود بلغور و برنج را که از قبل خیس کردهاید همراه با آب گوشت به پیاز اضافه کنید و بگذارید روی شعله ملایم به خوبی پخته شود.
در مرحله آخر سبزی کوهی محلی به نام سورولی را به آن اضافه کنید.
اکنون اجازه دهید تا آش آرامآرام پخته شده و مواد درون آن جا بیفتد میتوانید این آش خوشمزه را میل کنید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی