آش شله پتله همدان غذایی سنتی و خوشمزه
آش شله پتله همدان غذایی سنتی و خوشمزه
به گزارش گلونی اگر میخواهید هم اکنون طعم یک آش بینظیر را بچشید ما به شما آش شله پتله همدان غذای سنتی و بسیار خوشمزه را پیشنهاد میدهیم.
این آش یکی از غذاهای محلی همدان است و بسیار مقوی بوده و میتوان از آن به عنوان پیش غذا استفاده نمود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آن آشنا کنیم.
مواد لازم آش شله پتله
- بلغور: ۲۰۰ گرم
- سبزی آش: نیم کیلو
- عدس: ۲۰۰ گرم
- گوشت با استخوان: ۲۵۰ گرم
- پیاز سرخ کرده: دو قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۲۵۰ گرم یا دو عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان
- کره: یک قاشق غذاخوری
- پیاز یا نعنا یا سیر داغ: برای تزیین
دستور تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از چند ساعت قبل خیس نمایید این کار سبب میشود تا زودتر پخته شده و نفخ آنها را از بین برود.
سپس گوشت را همراه با پیاز فلفل و زردچوبه درون قابلمه گذاشته و روی آن را از آب پر کنید و اجازه دهید تا پخته شود.
سپس بلغورها را شسته و همراه با عدسی که از قبل خیس کردهاید به گوشت اضافه کنید و حرارت را کم کرده تا به خوبی پخته شود.
به یاد داشته باشید بلغور به سرعت ته میگیرد.
حال یک قاشق روغن حیوانی یا کره را به بلغورها اضافه کرده سپس پتله را نیز به آن اضافه کنید.
در مرحله آخر نوبت به اضافه کردن سبزیجات خرد شده میرسد.
سبزیها را همراه با سیب زمینیهایی که از قبل به صورت نگینی خرد کردهاید به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
زمانی که آش لعابدار شد کره نیز به آن اضافه کرده و اجازه دهید آش جا بیفتد.
اکنون آش شعله پتله شما آماده میل شدن است.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 211817 ساعت خبر : 10:25 ب.ظ