آش کشک سمنان غذایی خوشمزه و سنتی
به گزارش گلونی یکی از آش های محبوب نزد مردمان سمنان آش کشک سمنان است.
این آش بسیار لذیذ بوده و در اکثر نقاط کشور به روش های مختلف طبخ می شود.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش کشک سمنان
- عدس: ۱ لیوان
- نخود: ۱ لیوان
- لوبیا قرمز: ۱ لیوان
- برنج: ۱ لیوان
- سیر: ۱ بوته
- کشک: ۵۰۰ گرم
- سبزی آش: ۲/۵ لیوان
- نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
دستور پخت آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شوند.
به یاد داشته باشید باید حبوبات به صورت جداگانه خیس شده و هر چند ساعت یکبار آب آنها عوض شود.
در هنگام آشپزی ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و درون تابهای همراه با مقدار کمی روغن تفت دهید و در انتها به آن زردچوبه اضافه کنید.
سپس ۴ الی ۵ لیوان آب به پیاز داغ اضافه کرده و لوبیا و برنج را نیز به آن اضافه کنید.
بعد از این که برنج به خوبی پخته شد نوبت اضافه کردن سبزی است.
سبزیها را از قبل شسته و به صورت ساطوری خرد نمایید.
حال آنها را به آش اضافه کرده و فلفل را نیز بعد از پخته شدن سبزیها به آش اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید از اندکی آویشن برای خوشمزهتر شدن غذا استفاده کنید.
حال کشک را درون آش ریخته و مرتبا هم بزنید تا با سایر مواد مخلوط شود.
در نهایت نمک را نیز به آش اضافه کرده تا شما طعم دار شود.
اکنون این آش خوشمزه آماده سرو شدن است میتوانید آن را با نعنا داغ تزیین نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی