تلف شدن ۲ تن ماهی در نایسر سنندج؛ خسارات قطعی برق ادامه دارد
به گزارش گلونی سرپرست مرکز پرورش ماهی در نایسر سنندج از تلف شدن ماهیهای این مرکز درپی قطعی برق خبر داد.
وی گفت:« دو نوبت قطعی برق در نایسر اتفاق افتاد که از همان اوایل شب حدود سه ساعت این قطعی طول کشید».
«همان شب درپی قطعی برق، ۲ تن و ۷۰۰ کیلو ماهی تلف شد که حدود ۷۰۰ کیلو به فروش رفت و برای یک تن و ۸۰۰ تن دیگر ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان ضرر مالی متقبل شدیم».
قطعی مکرر، بدون اطلاع قبلی و خارج از برنامه اعلام شده برق، این روزها مشکلات بسیاری برای شهروندان، کسبه، بازاریان موسسات و حتی بیمارستانها ایجاد کرده است.
با ادامه خاموشیها، ابعاد این خسارت ها هر روز گسترهتر خواهد شد و ناگزیر بخشی از هزینه این خسارات به دوش دولت خواهد ماند.
قطعی برق نه فقط موجبات نارضایتی و ایجاد خسارت به مردم را فراهم کرده که میتواند باعث ایجاد حوادث غیر قابل جبران آسیب به زیرساختهای کشور و ضربه اعتماد عمومی شود.
برخی از کارشناسان در شبکههای اجتماعی و رسانههای مختلف فرسودگی شبکه توزیع و تولید برق، نصف شدن ذخایر آب سدها، افزایش ۲۰ درصدی مصرف، افزایش دما، گرم شدن هوا و بسیاری از موارد دیگر را عامل اصلی قطعی برق اعلام کرده، اما مسئولیت وزارت نیرو و شرکت توزیع نیروی برق مدیریت تامین و تویع درست برق حتی در وضعیت بحرانی است.
کمترین مسئولیت شرکت توزیع نیروی برق این است که دست کم زمان قطعیها را به موقع و درست به شهروندان اعلام کند.
نصرالله فتاحی سرپرست مرکز پرورش ماهی آسیب دیده از قطعی برق اعلام کرده:« علیرغم تماسهای مکرر با شرکت نیروی برق استان، موفق به ارتباط و اطلاع از زمان وصل شدن برق نشدیم، گر چه موتور برق اضطراری نیز روشن بود، اما جواب گوی زمان قطعی برق طولانی نبود، به همین دلیلی موجب ضرر مالی و تلف شدن ماهیهای مرکزم شد».
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در پاسخ به خسارت این مرکز گفت: «مواردی که قابلیت اطلاعرسانی داشته باشد حتماً انجام خواهد شد، اما مشترکان حساس نیز باید برق اضطراری جایگزین داشته باشند»!
حجم و ابعاد خسارت پاسخگو نبودن در کنار مدیریت ناکارآمد در تامین و توزیع برق به مراتب بیشتر از خسارات مالی این قطعیها خواهد بود.
پایان پیام
نویسنده: آرزو قدوسی