در روز دانشجو به چه بیندیشیم؟
به گزارش گلونی اگر شما یک دانشجوی زنده هستید، سریع باید به حال خود فکری بکنید.
آیا واقعاً دانشجویان برای جوییدن دانش به دانشگاه میروند؟ همه میدانیم که اینطور نیست.
در روز دانشجو به چه بیندیشیم؟
برگردیم به سؤال. واقعاً چند درصد دانشجویان برای کسب علم به دانشگاه میروند؟ حدس میزنم کمتر از پنج صدم درصد.
عده کثیری برای یافتن نیمه گمشده، رفتن به یک شهر دیگر و خلاص شدن از چشمهای همچون عقاب خانواده، داشتن پاسخ مناسب برای سوالات بیمزه فامیل فضول در ایام عید نوروز، به دانشگاه میروند.
عده قلیلی هم با این قصد به دانشگاه میروند که پس از فارغالتحصیلی شغلی متناسب با رشته تحصیلی خود بیابند که کور خواندهاند. چنین انتظار بیمنطقی از مسئولین کشور به معنای نداشتن حداقل بهره هوشی در این جویندگان علم است.
چنین دانشجوی خنگی نه تنها به درد این جامعه نمیخورد بلکه برای سایرینی که ۲۴ ساعته برای این کشور تلاش میکنند، ایجاد مزاحمت خواهد کرد.
بنابراین اگر برای مقاصدی مثل جفتیابی، فرار کردن از بیکاری و غیره وارد دانشگاه شدید که برایتان موفقیت و سلامت آرزو میکنیم اما اگر به قصد کسب دانش و یافتن شغل آمدید، هر چه سریعتر به مشاور یا روانپزشک مراجعه کنید تا این مشکلات ریشهای را در خود بخشکانید.
در غیر این صورت، ممکن است خودتان خشکانیده شوید.
در روز دانشجو به چه بیندیشیم؟
کدام انسان عاقلی وقتی در دانشگاه میشود رفت کافه تریا و یکی از آن ساندویچهای ژامبون خوشمزه یا الویههای آماده را خورد، میرود سر کلاس مینشیند که مثلاً چیزی یاد بگیرد؟
حالا فرض کنیم که تریا را هم ول کردید و رفتید سرکلاس؛ این همه سوژه خنده در بین کلاس اتفاق میافتد؛ از نحوه لباس پوشیدن ترماولیها تا قیافه مضحک استاد یا مزهپراکنیهای دیگران؛ آن وقت شما آنقدر لوسید که میروید ردیف اول مینشینید و سعی میکنید دانش را در مغزتان فرو کنید.
میبینید؟ شما شایسته مرگ هستید.
علاوه بر آن واقعاً متوجه نشدید که حتی مطالبی که در دوران مدرسه خواندید هم در زندگی به کارتان نمیآید، چه برسد به دانشگاه؟
برای طی کردن پلههای ترقی راههای زیادی وجود دارد مثل ازدواج با افراد خاص که میتوانند شما را سریع به جایگاه واقعیتان برسانند یا مثلاً استفاده از نرمافزارهای مختلف برای تولید همان مدرکی که عدهای وقت خود برای گرفتنش از دانشگاه تلف میکنند.
اما متأسفانه عدهای نابخرد فکر میکنند راه پیشرفت فقط از ایستگاه علم و دانش میگذرد. زهی خیال باطل.
سایر آثار نویسنده را بخوانید
پایان پیام
نویسنده: یاسمن سعادت
خرید برنج ایرانی از سایتهای معتبر با کد تخفیف گلونی
کلیک کنید