خانه » محیط زیست » محسن زارع جدی؛ تاثیر ارتقا ناوگان حمل و نقل عمومی بر کاهش گازهای گلخانه ای
محسن زارع جدی؛ تاثیر ارتقا ناوگان حمل و نقل عمومی بر کاهش گازهای گلخانه ای

محسن زارع جدی؛ تاثیر ارتقا ناوگان حمل و نقل عمومی بر کاهش گازهای گلخانه ای

محسن زارع جدی؛ تاثیر ارتقا ناوگان حمل و نقل عمومی بر کاهش گازهای گلخانه ای

به گزارش گلونی وبینار حمل و نقل ترکیبی چهارمین وبینار از سلسله وبینارهای تخصصی حمل و نقل پاک بود که به مناسبت ششمین سالگرد تولد کمپین مردمی «سه شنبه‌های بدون خودرو» با شعار «تسهیل تردد نامحدود با فن آوری‌های نوین» برگزار شد.

در این وبینار چهار مهمان به بررسی چالش‌های موجود در حوزه حمل و نقل ترکیبی و به ویژه ناوگان حمل و نقل عمومی پرداخته و هریک از زاویه‌ای به اهمیت بحث و چالش‌های پیش رو پرداختند.

میهمان سوم آقای مهندس محسن زارع جدی، پژوهشگر دکترا، مدرس و فعال حوزه مدیریت شهری صحبت‌های خود را با تاکید بر تاثیر ارتقا ناوگان حمل و نقل عمومی بر کاهش گازهای گلخانه‌ای آغاز و سپس موفقیت پروژه‌های ترافیکی را در گرو ارتباط مستحکم و منسجم بین سه عامل «مهندسی، آموزش و اجرای قانون» دانسته و بر لزوم این ارتباط صحیح تاکید کردند.

ایشان در انتها به ضرورت تحلیل مستمر داده‌ها به عنوان پیش نیاز مدیریت یکپارچه حمل و نقل اشاره کردند.

محسن زارع جدی؛ مهندسی، آموزش و اجرای قانون

نماشای گلونی را دنبال کنید

 در ابتدا خانم دکتر لیدا امینیان، محقق و مدرس شهرسازی به موضوع رفتار شناسی حمل و نقل و تاثیر تجربیات شهروندان در شکل‌گیری یک‌ مدل ذهنی و انتخاب گزینه نهایی تردد از بین همه گزینه‌های موجود اشاره کرد.

ایشان همچنین به بحث اندازه‌گیری کمی و کیفی رضایت شهروندان از حمل و نقل و عوامل موثر بر آن پرداخته و بر اهمیت برنامه‌ریزی محله محور در جهت حل چالش‌های پیش رو تاکید کردند.

دومین میهمان خانم نفیسه آزاد، ‌جامعه شناس و پژوهشگر شهری با طرح سه روایت از سه شهروند به این موضوع پرداختند که چرا انتخاب حمل و نقل عمومی در شهری چون تهران انتخاب اول شهروندان برای جابه‌جایی در شهر نیست.

سپس ایشان برنامه‌ریزی طولانی مدت در سه حوزه فرهنگ‌سازی، طراحی شهری و استفاده از فن‌آوری اطلاعات را به عنوان راهکارهای اساسی در جهت تغییر مسیر تصمیم‌گیری معرفی کردند.‌

 میهمان چهارم آقای مهندس جواد عامل، مدیر عامل شرکت سازه‌های اطلاعاتی راژمان، به موضوع هوشمندسازی حمل و نقل اشاره و با تکیه بر تجربه اپلیکیشن نشان به چالش‌های اساسی این حوزه نظیر دسترسی به داده‌های دقیق و شفاف شهری پرداختند.

ایشان همچنین عدم دسترسی به زمان‌بندی حرکت وسایل حمل و نقل عمومی را عامل اصلی در عدم استفاده شهروندان از اپلیکیشن نشان برای مسیریابی ترکیبی عنوان کردند.

در انتها خانم‌ دکتر لیدا امینیان به عنوان جمع‌بندی ضمن تاکید بر برنامه‌ریزی بلند مدت در حوزه حمل و نقل شهری، پاسخ‌های سریع و نسنجیده در این حوزه را مهمترین عامل توسعه خودرو محوری در کلانشهرها دانست.

همچنین ایشان از سرمایه‌گذاری‌های کلان در زیر ساخت‌های خودرو به عنوان مانع بزرگی در مقابل توسعه حمل و نقل پاک و ترکیبی یاد کرد.

در ادامه به عدم امکان برنامه‌ریزی زمانی برای کاربران حمل و نقل ترکیبی و بی‌اعتمادی به سیستم حمل و ‌نقل عمومی، در کنار عدم وجود زیرساخت‌های مناسبی نظیر پارکینگ ایمن دوچرخه به عنوان مهمترین عواملی که ‌کاربران حمل و نقل ترکیبی را با چالش‌های جدی روبه‌رو می‌کند اشاره شد‌ و از موضوع حمل و نقل ترکیبی به عنوان مبحثی نو و پرچالش در حیطه حمل و نقل شهری که مسیری طولانی در پیش رو دارد یاد شد.

قسمت‌های دیگر این وبینار را از این لینک ببینید

سایر وبینارهای گلونی را از این لینک ببینید

پایان پیام

خرید برنج ایرانی از سایت‌های معتبر با کد تخفیف گلونی
کلیک کنید

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید