ایرادات قانونی پتروشیمی میانکاله از زبان محمد داسمه
به گزارش گلونی تالاب بینالمللی میانکاله در شرق مازندران دارای ۴۰ هزار هکتار مساحت آبی است که از دهستان میانکاله در شهرستان بهشهر تا آشوراده در استان گلستان گسترده است.
همچنین این تالاب به دلیل داشتن پهنه آبی مناسب با ذخایر غذایی غنی و آبزیان همه ساله پذیرای بیش از ۳۰ تا ۴۰ گونه از پرندگان مهاجر زمستان گذران و بیش از ۱۰۰ گونه از پرندگان بومی آبزی و کنارآبزی است.
احداث پتروشیمی در این منطقه، (که در رده آلایندهترین صنایع قرار دارد) علاوه بر نابودی محل زندگی جانوران و پرندگان، باعث آلودگی شدید هوا و منابع آبی میشود و در فاصلهای کم به منطقهای آلوده و غیر قابل استفاده برای گونههای جانوری تبدیل خواهد شد.
اکنون غیر از مخالفت سازمان محیط زیست، کارشناسان و متخصصان حوزه محیط زیست و توسعه پایدار و مردم منطقه که در روزهای اخیر بارها اعتراض خود را تحت عنوان کارزار به گوش مسئولین رساندهاند، احداث پتروشیمی در میانکاله نواقص قانونی نیز دارد.
ایرادات قانونی پتروشیمی میانکاله
توضیحات محمد داسمه درباره آخرین وضعیت قانونی میانکاله در مصاحبه با شبکه سلامت:
توضیحات محمد داسمه، کارشناس مسائل حقوقی را در مصاحبه با شبکه خبر:
نماشای گلونی را دنبال کنید
اکنون علیرغم همه مخالفتها و موانع قانونی، شواهد حاکی از آن است که در ایام تعطیلات نوروز، فرآیند احداث پتروشیمی در این منطقه تسریع شده است و تصاویری از این منطقه در رسانههای رسمی این موضوع را تایید میکند.
اکنون باید منتظر ماند و دید که تکلیف احداث این طرح به کجا میانجامد و مسئولین مربوطه چه سرنوشتی را برای این طرح رقم خواهند زد.
مثل چند دهه گذشته گوش نخواهید داد و پتروشیمی میانکاله را هم به بقیه ساخت و سازهای بدون ارزیابی و مخرب خواهید افزود؟ هیچ وقت از تاریخ ساخت و سازهای احمقانه نخواهید آموخت؟ #تخریب_محیط_زیست https://t.co/iCIOJ4C1wM
— محمد فاضلی (@Mfazeli114) April 5, 2022
#نه_به_پتروشیمی_میانکاله pic.twitter.com/SRZr0K4ner
— فلات ایران (@IranianPlateau) April 2, 2022
سواحل دریاها رو آزاد نمیکردن ولی در عوض #پتروشیمی_میانکاله رو هم مجوز نمیدانند، بهتر نبود؟
— خیزران kheyzaran (@kheyzaran) April 7, 2022
دامداران #میانکاله جلوی میسکر سیمان پتروشیمی را گرفتند تا چاه آب و نهر آب رادارکیله در مراتع حسین آباد مسدود نشود. براساس گزارش رسمی منابع طبیعی این منطقه نزدیک به ۷۰ دامدار و ۲۰۰۰ واحد دامی دارد https://t.co/UPwQqYdHAi pic.twitter.com/LfCywRLMjg
— زهرا کشوری (@zahrakeshvari) April 6, 2022
#میانکاله و #پتروشیمی.هر صنعتی باید در منطقه ای ایجاد شود که از نظر #آمایش_سرزمینی تناسب داشته باشد.
۱-میانکاله هم از نظر دسترسی به«خوراک» و هم دسترسی به مشتریان محصول خود،فاقد مزیت است.
۲-از نظر قانونی ظاهرأ ساخت چنین صنایع ای در ۳ استان شمالی ممنوعه.
۳-مثل #فولاد_اسفراین میشود pic.twitter.com/FPOOdLy0VC— Hedayatkhademi (@Hedayatkhademi1) April 7, 2022
جهت استحضار مراجع قضایی و نظارتی:
استشهادیه دامداران و مرتعداران اراضی ملی روستای لله مرز و حسین آباد از پلاک ۱ از بخش ثبتی ۱۸ شهرستان #بهشهر مبنی بر اینکه بدون تحصیل رضایت ، ۹۰ هکتار اراضی مرتعی تحت اختیار و تصرف آنان به #پتروشیمی_میانکاله واگذار گردیده. pic.twitter.com/P8TJOh6fwA— Mohammad Dasmah (@DasmahMohammad) April 7, 2022
همچنین بخوانید:
گردشگران برای طبیعت بکر به آشوراده و میانکاله سفر می کنند
امضای کارزار مخالفت با احداث پتروشیمی در نزدیکی تالاب میانکاله
درخواست توقف احداث پتروشیمی در تالاب میانکاله
پایان پیام
ایرانیها چه دغدغههایی دارند؟
اینجا را ببینید