پس از قیطریه نوبت به پارک لاله رسید
به گزارش گلونی حالا خبر رسیده است که شهرداری تهران قصد دارد در پارک لاله فرهنگسرا بسازد. کاربران در توییتر به این اتفاق واکتش نشان دادند و هشتگ پارک لاله جزو هشتگهای داغ ایرانیان شد. برخی کاربران چنین نوشتند:
کیا: دلیل اعتراض مدنیصرفا قطع درختان نیست، مسأله تبدیل عرصه های با ارزش اکولوژیک شهر از نظر جذب آب، مقابله با پدیده جزیره گرمایی و نقش مفید در بهبود کیفیت هوا به سطوح ساخت و سازه که عملا شهر رو غیر قابل زیستن خواهد کرد.
سام گیوراد: «شهر بازنمود استوارترین و از نگاهی جامعتر، پیروزمندانهترین تلاشهای انسان است تا جهانی که در آن میزید را چنان بازسازد که همساز آرزوهایش باشد» رابرت پارک/ «شهر همچون آزمایشگاه اجتماعی» ناگفته پیداست پارک لاله و اندک باغهای باقیمانده تهران ترسیمی از همین آمال مردمان شهرند.
محمد داسمه: سازمان بازرسی کل کشور و دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و وزارت راه و شهرسازی به عنوان متولی طرحهای تفصیلی و جامع در مقابل اقدام شهرداری تهران مبنی بر ساخت و ساز در ۳ هزار مترمربع از پارک لاله که موجب قطع درختان و تغییر کاربری میشوند بیتفاوت نباشند.
امضا کنید: پارکخواری را متوقف کنید!
پارک لاله به عنوان یکی از بزرگترین و زیباترین پارکهای تهران، نقشی کلیدی در زندگی شهروندان ایفا میکند و از جنبههای مختلف حائز اهمیت است:
نقش در هویت شهری:
- پارک لاله به عنوان یکی از شناختهشدهترین مکانهای تهران، نقشی کلیدی در هویت شهری ایفا میکند و در میان گردشگران داخلی و خارجی از محبوبیت بالایی برخوردار است.
- وجود این پارک در قلب شهر، به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و زیبایی شهر تهران کمک میکند.
مزایای زیست محیطی:
- فضای سبز گسترده این بوستان، به کاهش آلودگی هوا و تولید اکسیژن کمک میکند.
- وجود درختان و پوشش گیاهی، به تنظیم دمای هوا و ایجاد سایه در گرمای طاقتفرسای تابستان کمک میکند.
- پارک لاله به عنوان یک جزیره خنک در میان بافت متراکم شهری، به تعدیل آب و هوا و ایجاد میکروکلیمای (ریز اقلیم) مطلوب کمک میکند.
پایان پیام
آلاینده های ناشی از تایر خودروها یکی از عوامل آلودگی هوای تهران است